4000 TL'ye Sistem Toplama

Çok tuhaf bir olay 10tl olması
Uzun süredir böyle. Sorun yaşayanla karşılaşmadım. Ek olarak bir eksileri anakarta gömülmeleri bu anahtarların. Yani orijinal olarak almadığınız sürece başka sistemde kullanamıyorsunuz. Ama bu ne kadar büyük eksi tartışılır. Orijinal Windows 10 Pro 1900TL. E 190 tane bilgisayar toplamazsınız sanırım :D

Uzun süredir böyle. Sorun yaşayanla karşılaşmadım. Ek olarak bir eksileri anakarta gömülmeleri bu anahtarların. Yani orijinal olarak almadığınız sürece başka sistemde kullanamıyorsunuz. Ama bu ne kadar büyük eksi tartışılır. Orijinal Windows 10 Pro 1900TL. E 190 tane bilgisayar toplamazsınız sanırım :D
Aslında sistemi windows ile alacaktım ama ekran kartı daha iyi olsun diye vazgeçtim sonra lisans alırım dedim. Ama ne kadar sonra? :D lisans alana kadar açık hedef gibi duracak gibi. En iyisi isteklerimi daha da aşağıya çekmeliyim :')

Aslında sistemi windows ile alacaktım ama ekran kartı daha iyi olsun diye vazgeçtim sonra lisans alırım dedim. Ama ne kadar sonra? :D lisans alana kadar açık hedef gibi duracak gibi. En iyisi isteklerimi daha da aşağıya çekmeliyim :')
Sen al OEM Key al. Bir şey olmaz :D Bilgisayarına çok özel olduğunu düşündüğün şeyleri atmazsın sorun olmaz. Bayadır OEM Key yüklü bilgisayarımda kartla falan alışveriş yapmışımdır en azından 8-10 defa. Bir sorun yaşamadım daha sizin de yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Sen al OEM Key al. Bir şey olmaz :D Bilgisayarına çok özel olduğunu düşündüğün şeyleri atmazsın sorun olmaz. Bayadır OEM Key yüklü bilgisayarımda kartla falan alışveriş yapmışımdır en azından 8-10 defa. Bir sorun yaşamadım daha sizin de yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Buna biraz daha kafa patlatmam lazım içime sinmesi için :D
Öne
@Serpenos Başlığa yazacak bulamadım. Arkadaş ne bütçesini yazmış ne de sistem önerin diye belirtmiş. Bu sebeple o şekilde yazdım. Başlığı düzenliyorum hemen.

@Fallschirmjäger Aşağıdaki sisteme göz atabilirsin. Ekran kartını ayriyeten alıp takmanı öneririm.

Eki Görüntüle 444249

Önerdiğiniz Sapphire RX 590 mesela GTA V gibi güncel oyunlarda fps'yi kaçlarda verir?
Sapphire RX590 da freesync özelliğimi var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı