4000 TL'ye Sistem Toplama

@Fallschirmjäger Arkadaş benim önerdiğim kasaya değil de farklı bi' kullanıcının attığı kasaya yorum yapmış. Önerdiğim kasa Aerocool marka, eleştirdiğimiz kasa da Frisby. RX 590, GTX 1650'den çok daha iyi. 1660 ile aynı seviyede. Lakin 1660 fiyatları biraz daha tuzlu.

İlginiz için teşekkür ediyorum. Sizi uğraştırıyorum ama yapıyorum, deniyorum olmuyor. Bana 3750 civarlarında bir sistem önerebilir misiniz?

Peki Asus Expedition RX570 O4G 4GB ekran kartı güncel oyunlarda nasıl performans gösterir bir fikriniz var mı? Birkaç video buldum bu kart hakkında ama fake video yazanlar olmuş emin olamadım.

Windows'u OEM key olarak 10TL civarına alabilirsiniz internetten. "Korsan?" ı desteklemesem de iş görüyor. 1 yıldır 2 bilgisayarda kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Orijinal olarak devam ediyorum yoluma.

Windows'u OEM key olarak 10TL civarına alabilirsiniz internetten. "Korsan?" ı desteklemesem de iş görüyor. 1 yıldır 2 bilgisayarda kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Orijinal olarak devam ediyorum yoluma.
Herhangi bir güvenlik açığı olmuyor mu?

Bilmem, belki oluyordur. Umuyorum ki olmuyordur Ama KMSPico gibi bir şey değil. Direk kodu veriyorlar size siz etkinleştirme ekranına giriyorsunuz Windows'un kendisinden. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…