4000 TL'yi Geçmeyecek Monitörlü Sistem Önerisi

Biraz duygu sömürüsü yapıyorusun gibi geldi ama neyse ben yine de toplayayım: ...

Böyle düşünüyorken keşke zahmet etmeseydiniz... Yine de vakit ayırıp öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada konu düzenlendi. Umarım duygularınız sömürülmeye devam etmiyordur!..

Moderatörüm teşekkürler...

Son düzenleme:
... Toplamda 4337TL yapıyor.Bence biraz daha birikim yaparak bu (bana göre)mükemmel sistemi alabilirsin dostum. :neo:

Ya da işlemciyi İ3 8100 yaparak bütçene uygun olarak düzenleyebilirsin.

İlginize teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistem hem oyun hem de render için uygunsa ve aklınıza takılan bir parça yoksa bu hafta içerisinde toplayabilirim.

Son düzenleme:
İlginize teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistem hem oyun hem de render için uygunsa ve aklınıza takılan bir parça yoksa bu hafta içerisinde toplayabilirim.
Bütün parçalar uyumlu,şık ve kaliteli kafanıza takılan bir şey olmasın :).Şimdiden hayırlı olsun diyorum.Sanki kendim almış gibi sevindim.Esenlikle kalınız.(y)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı