Evet, dünyanın en büyük inişini yedim sanırım an itibari ile. Anlaşılan 10400F ve 1660 Ti hayal oldu benim. Aslında hayal değil, henüz babama bahsetmedim bu durumdan ama her ihtimale karşı bir sistem daha hazırda dursun istiyorum.
Şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar:
Beklemek istemiyorum. Bekledikçe fiyatlar düşmüyor, aksine artıyor maalesef.
Aklımda bu sistemler var:

Ve bu sistemleri böyle özelleştirdim:

Sistemlerin hepsi bu şekilde. Önceki konularımda da dediğim gibi sadece oyun için toplayacağım sistemi, eğer öneri verecekseniz SSD ve HDD dahil değil, bunu belirteyim.

Sistemlerin hepsi bu şekilde. Önceki konularımda da dediğim gibi sadece oyun için toplayacağım sistemi, eğer öneri verecekseniz SSD ve HDD dahil değil, bunu belirteyim.
Sizce yukarıdaki sistemlerden hangisini almam daha iyi olur?
Son olarak yeniden belirteyim, 1660 Ti + 10400F olan sistemi hala alma şansım var. Bunlar sadece eğer alamama gibi bir durum olursa hazırda durmasını istediğim sistemler.

Şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar:
Beklemek istemiyorum. Bekledikçe fiyatlar düşmüyor, aksine artıyor maalesef.
Aklımda bu sistemler var:
Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da

www.gamegaraj.com

Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da

www.gamegaraj.com

GT301 5A Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 5A Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da

www.gamegaraj.com

Sizce yukarıdaki sistemlerden hangisini almam daha iyi olur?
Son olarak yeniden belirteyim, 1660 Ti + 10400F olan sistemi hala alma şansım var. Bunlar sadece eğer alamama gibi bir durum olursa hazırda durmasını istediğim sistemler.

.
 .