40000 TL nasıl değerlendirilir?

Paranı asla bilgin olmadan yatırım araçlarında kullanma. Borsa, döviz kuru dediğimiz olay grafik okumayla bitmiyor ne yazık ki. Bankaya vadeli hesaba yatır, riske girme. Evliliği erken yaşta düşünmüyorsan eğitimin için kullan. İşe girdikten sonra düğün masraflarını dert etme zaten.
 
Paranı döviz, altın ve vadeli banka hesabı(TL) olarak paylaştır. Paranın alım gücünü korumak istiyorsan yolu budur. Birinin değeri düşse diğerinin değeri artar çünkü.
 
Dolar ve euro düşüşte ve dengelenmemişken döviz al diyenleri anlayabilmiş değilim. Uzun süre duracaksa para altına yatırmak mantıklı geliyor, tabi vadeli hesap da olabilir. Ama ne zaman döviz alma diye sorsan şuan döviz alma derdim.
 
Bence dolar euro altın gibi şeyler için kullanma bunlar riskli şeyler günümüz Türkiye'sinde yarının ne olacağı belli olmuyor maalesef. Iki ay kadar önce garanti bankasına 30 bin yatirmistim hoş geldin faizi olarak bana artı 500 olarak dönmüştü bu miktar aslında çok güzel çünkü bazı bankalar düşük verebiliyor biraz bak istersen faiz oranlarına gönlünce en uygunu seçersin umarım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı