40000 TL sistem önerisi

Bütçe
40000
Merhaba, 40k ± 2K TL bütçe ile tüm parçalar tek bir mağazadan olacak ve sistem kurulu bir şekilde almayı istiyorum(İtopya, Vatan vs). Bütçeye mouse padine kadar her şey dahil. 3-4K ekipmanlara ayırıp kalan 37K-38K'yi kasa ve monitör için harcamayı düşünüyorum. Belirttiğim bütçede kasa, monitör ve eğer varsa ekipman önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 40k ± 2K TL bütçe ile tüm parçalar tek bir mağazadan olacak ve sistem kurulu bir şekilde almayı istiyorum(İtopya, Vatan vs). Bütçeye mouse padine kadar her şey dahil. 3-4K ekipmanlara ayırıp kalan 37K-38K'yi kasa ve monitör için harcamayı düşünüyorum. Belirttiğim bütçede kasa, monitör ve eğer varsa ekipman önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sistemden beklentin ne? Ne amaçla kullanacaksın? Oyun oynayacaksan FPS tabanlı 1080 p rekabetçi oyunlar mı? Yoksa ağır ve hikayeli oyunlar mı oynayacaksın? İsteklerini net şekilde belirt ki ona göre yardımcı olalım.

Sistemden beklentin ne? Ne amaçla kullanacaksın? Oyun oynayacaksan FPS tabanlı 1080p rekabetçi oyunlar mı? Yoksa ağır ve hikayeli oyunlar mı oynayacaksın? İsteklerini net şekilde belirt ki ona göre yardımcı olalım.

İlk amaç AAA oyunları oynamak. 2K 60FPS. Mümkünse eğer bu bütçede 144FPS de olabilir tabii ki.

Son düzenleme:
@exTypen

Merhaba, 40k ± 2K TL bütçe ile tüm parçalar tek bir mağazadan olacak ve sistem kurulu bir şekilde almayı istiyorum(İtopya, vatan vs). Bütçeye mouse padine kadar her şey dahil. 3-4K ekipmanlara ayırıp kalan 37K-38K'yi kasa ve monitör için harcamayı düşünüyorum. Belirttiğim bütçede kasa, monitör ve eğer varsa ekipman önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bende benzer bir fiyat aralığında sistem arıyorum da. Bir şey aldin mi? (birkaç ayda fiyatlar ikiye katlamis resmen inanilmaz moralim bozuk.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı