Hocam attığınız sisteme attığınız hava soğutucu sığar değil mi? Birde şu olsa olur mu?Hazır sistemi önereyim dostum.
Anakartı B650M S2H yap.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Soğutucu olarak bunu al.
Toplam 33241TL yaptı. Geri kalan 6.5K ise gerekli malzemeleri al. Klavye konusunda falan çok bir bilgi sahibi değilim.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sistemler alınmaz dostum. Fiyatlarına göre çok zayıflar.
Hocam attığınız sisteme attığınız hava soğutucu sığar değil mi? Bir de şu olsa olur mu?
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
tebilon güvenilir mi?Hazır sistemi önereyim dostum.
Anakartı B650M S2H yap.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Soğutucu olarak bunu al.
Toplam 33241TL yaptı. Geri kalan 6.5K ise gerekli malzemeleri al. Klavye konusunda falan çok bir bilgi sahibi değilim.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sistemler alınmaz dostum. Fiyatlarına göre çok zayıflar.
Evet.tebilon güvenilir mi?
hazır sistem aldınız mı yada alan bir tanıdığınız var mı?
Hayır yok. Tereddüt etmenizede gerek yok.hazır sistem aldınız mı yada alan bir tanıdığınız var mı?
Evet güvenilir.tebilon güvenilir mi?
@mustafaemird bayağı komiksiniz emojinin sebebini de açıklayın bir.