40000 TL sistem önerisi

7700XT vs 7800XT'nin arasındaki farka değmez demişsin ya ona güldüm hocam sen biraz gergin gibisin sakin 7800XT 4070s ile 4070 Ti arasında bir ekran kartıyken değmez demen ne alakaydı bunun açıklamasını yaparsan neden güldüğümü açıklarım.
5070'ler gelirken halen 20klık amd kartı öneriyorsun birde gülücük atıyon çok garipsin.

5070'ler gelirken halen 20klık AMD kartı öneriyorsun bir de gülücük atıyon çok garipsin.

Pardon enesfc161 adam şu an sistem önerisi isterken no price ekran kartlı sistemleri adama önermediğim için. Adama o fiyata alabileceği en iyi sistemleri önermeye çalışırken kusura bakma kankam ya sen 5070 önerirsin 7700XT vs 7800 XT'ye 5K farkı hak etmez diyen arkadaş :D

Pardon enesfc161 adam şu an sistem önerisi isterken no price ekran kartlı sistemleri adama önermediğim için. Adama o fiyata alabileceği en iyi sistemleri önermeye çalışırken kusura bakma kankam ya sen 5070 önerirsin 7700XT vs 7800 XT'ye 5K farkı hak etmez diyen arkadaş :D
Evet öyle 'arkadaş'.

Hazır sistemi önereyim dostum.
Anakartı B650M S2H yap.
Soğutucu olarak bunu al.
Toplam 33241TL yaptı. Geri kalan 6.5k ise gerekli malzemeleri al. Klavye konusunda falan çok bir bilgi sahibi değilim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sistemler alınmaz dostum. Fiyatlarına göre çok zayıflar.

Hocam Tebilon güvenilir bir site mi hiç deneyimlediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı