40000 TL'ye hazır sistem önerisi

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Şunu sormak istiyorum öneri olarak genelde AMD işlemci öneriliyor fakat aynı zamanda bu işlemcilerin daha çok ısındığını gözlemledim YouTube videolarında, neden AMD veya neden Radeon ekran kartı önerdiğinizi söyleyebilir misiniz?
Aslında öneriyi ben yapmadım fakat size neden ısındığını açıklayabilirim. Yeni nesil işlemciler artık çok daha performanslı olduğu için yüksek sıcaklıklarda çalışmasını normal karşılayabiliriz. Çok daha iyi bir soğutucu kullanılarak sıcaklıkları optimum seviyelerde tutmakta mümkün.

Radeon kartlar da fiyatına göre iyi performans verdiği için kimi durumda önerilebiliyor.
4070S li sistemlere baktığım zaman tek artısının ekran kartı olduğunu gözlemledim. En iyi seçenek @Kaan Diktaş 'ın önerdiği şekilde almak gibi duruyor.
 
Bütçenizde bunları yapmak mümkün zaten. İleriye dönük bir şeyler yapmanıza gerek yok.
SSD'yi KC3000 RAM'i de XPG Lancer Black 1x16 5600MHz CL36 RAM yap.

Eki Görüntüle 2176952

40.4K TL tutuyor. Bir de güzel bir kule tipi ile sorun çözülür. Ben o kadar bütçe artamam derseniz de 1x16 RAM'i 2 adet değil 1 adet yapıp soğutucu alın.


Hocam kusura bakmayın sizin mesaj arada kalmış görmedim ☺️ şimdi dediklerinizi inceliyorum. Ayrıca ek olarak bu sistemi taksitle alırken üstüne bayağı fark koyuyorlar, 5-6 taksit yapabileceğim bildiğiniz bir site var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı