Bütçe
40000
İyi bari çok fazla yokmuş temperli camı kapat daha da azalır.

RAM'lerin yanından aşağı doğru inen bir kablo dikkatimi çekti onu neden aşağıdan takmadın?

D_led portu aşağıda hocam, ID-Cooling'in LED bağlantısı kasanın arkasından dolaşsam yetişmezdi hocam sanırım, CPU soğutucu yukarıda olduğu için oradan indirdim.

D_led portu aşağıda hocam, ID-Cooling'in LED bağlantısı kasanın arkasından dolaşsam yetişmezdi hocam sanırım, CPU soğutucu yukarıda olduğu için oradan indirdim.

Anladım, peki sıcaklıklar ne alemde? Ekran kartını sormaya gerek yok onun buz gibi olduğuna eminim merak ettiğim işlemci.
Hiç AAA bir oyunda sıcaklık testi yaptınız mı?
Yaptıysanız paylaşmanız bize çok yardımcı olur forumda hala "7600X için kule tipimi alınır be" kafasında kişiler var.

Anladım, peki sıcaklıklar ne alemde? Ekran kartını sormaya gerek yok onun buz gibi olduğuna eminim merak ettiğim işlemci.
Yaptıysanız paylaşmanız bize çok yardımcı olur forumda hala "7600X için kule tipimi alınır be" kafasında kişiler var.

Hafta sonuna doğru yapayım hocam boştayken 42 derece falandı.

Hocam zaten şu an kurulum yaptığım için sanırım kartı iade değişim yapamayacağım.

Son düzenleme:

Hocam ondan R23 testi istedim, arkadaşta 7600 olması lazımdı.

Hocam ondan R23 testi istedim, arkadaşta 7600 olması lazımdı.

7600 var bende evet hocam.

Fanlar çalışırken duyuluyor mu ki? Ayrıca Cinebench R23 multi sonuçlarını ve test sırasındaki sıcaklık ve güç tüketimini size zahmet paylaşabilir misiniz?

Hocam selam programı çalıştırdım sonuç burada sıcaklık ve güç tüketimi için farklı bir program mı kurmam gerekiyordu?

1684352052104.png

CS:GO 2K da high da FPS siniri koymadan ve 200FPS limitleyerek 2 tane SS aldim. Ayni zamanda coil whane dinledim ve 200FPS'te hiç duyulmuyor 500-600'lerde ise dikkatlice kasaya kulak verince geliyor ama rahatsiz etmiyor, yalniz umarim ileride CE sesinin artma gibi bir problemi yoktur eger boyle kalacak ise ve her oyunda da CS de oldugu gibi olacaksa bence okey.

@Lory7 @yapizz

Yalniz oyun oynarken kasa bayağı isindi temperli cama dokununca sicakligi hissettim bayağı 🥲

Dosya Ekleri

• E1233B25-EB7A-4B92-A826-F74273203430.jpeg
    E1233B25-EB7A-4B92-A826-F74273203430.jpeg
    258,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 9B1BCD37-04AB-411A-842C-D015EBF9CFE0.jpeg
    9B1BCD37-04AB-411A-842C-D015EBF9CFE0.jpeg
    219,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hafta sonuna doğru yapayım hocam boştayken 42 derece falandı.

Hocam zaten şu an kurulum yaptığım için sanırım kartı iade değişim yapamayacağım.

Hocam selam programı çalıştırdım sonuç burada sıcaklık ve güç tüketimi için farklı bir program mı kurmam gerekiyordu?

Eki Görüntüle 1782830

CS:GO 2K da high da FPS siniri koymadan ve 200FPS limitleyerek 2 tane SS aldim. Ayni zamanda coil whane dinledim ve 200FPS'te hiç duyulmuyor 500-600'lerde ise dikkatlice kasaya kulak verince geliyor ama rahatsiz etmiyor, yalniz umarim ileride CE sesinin artma gibi bir problemi yoktur eger boyle kalacak ise ve her oyunda da CS de oldugu gibi olacaksa bence okey.

@Lory7 @yapizz

Yalniz oyun oynarken kasa bayağı isindi temperli cama dokununca sicakligi hissettim bayağı 🥲

Sıcaklıklar gayet iyi 👍
Siz 24-30 derce bir ortamda dururken bir anda 50-60 derece olan kasaya dokunuyorsunuz normal tabii sıcak hissetmeniz.
Cw ileride artmaz ama cw sesi oyundan oyuna göre değişir yani ne kadar zorlandığına bağlı.

Sıcaklıklar gayet iyi 👍
Siz 24-30 derce bir ortamda dururken bir anda 50-60 derece olan kasaya dokunuyorsunuz normal tabii sıcak hissetmeniz.
Cw ileride artmaz ama cw sesi oyundan oyuna göre değişir yani ne kadar zorlandığına bağlı.

Star Wars Jedi survivor hediyesi vardı onu indiriyorum hocam zorlama açısından bayağı zorlar sanırım ekran kartını, bir de Call of Duty Modern Warfare 2 alayım diyorum onlarlada test edeyim ne dersiniz hocam?

Bir de boşta ve yük altında işlemci ve ekran kartının sıcaklıkları hangi aralıkta olmalı hocam?

Ka

Eki Görüntüle 1782830

@Lory7 @yapizz

Yalniz oyun oynarken kasa bayağı isindi temperli cama dokununca sicakligi hissettim bayağı

Kasa sıcaklığı önemsiz güzle sıcaklıklar R23 sırasında sıcaklık ve güç tüketimine HWMonitor ile bakabilirsiniz ama skor normal bu da demek ki termal throttle yapmamış. Hayırlı olsun tekrar güle güle kullanın.

Star Wars Jedi survivor hediyesi vardı onu indiriyorum hocam zorlama açısından bayağı zorlar sanırım ekran kartını, bir de Call of Duty Modern Warfare 2 alayım diyorum onlarlada test edeyim ne dersiniz hocam?

Bir de boşta ve yük altında işlemci ve ekran kartının sıcaklıkları hangi aralıkta olmalı hocam?

Modern Warfare 2 fiyatını hak etmiyor (Remastered) Jedi survivor zorlar olur o. İşlemci için 75 GPU için 70 güzel noktadır, 5 derece daha yukarısına göre gene sorun olmaz.

Boşta 40-50 derece normaldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı