Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem alacağım, her parçayı teknofiyat.com'dan yardım alarak ucuz satan yerlerden seçiyorum. Fakat ufak tefek aklıma takılanlar var. Monitör ve anakartta kararsız kaldım. Ayrıca Coil Whine sorunu beni çok rahatsız ediyor. Alıyorsun, coil whine çıkıyor, gönderip 1 ay beklyiorsun, sistem hazır yatıyor ekran kartsız. Arkadaşlar Coil Whine ile karşılaşma ihtimalim en düşük olan GTX970 hangsidir? Bu arada MSIGTX970 almayı düşünüyordum, sanırım eksende kalmamış, o yüzden ASUSGTX970'i buraya koyuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elimde 500GB eski bir HDD var. İşlemciyide stok soğutucu ile kullanacağım bir süre. Overclock'u ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.
Daha ucuza aynı ürünleri bulabileceğim güvenilir bir yer söylerseniz çok iyi olur, fiyatı 4000TL'ye çekmem çok iyi olacaktır.
Monitör için AOC alabilirsiniz hem LED hem IPS monitör. ASUS'un sallanma sorunu vardı diye hatırlıyorum. Sabit diskin sorun olacağını pek sanmıyorum zaten boyutları standarttır 3.5 inch olması lazım. Kasaya kızakla takılıyordu yanlış bilmiyorsam.
Bu sistem gayet iyi olacaktır. OC yapacaksanız birkaç şeyi değiştirmek lazım. Fiyatı 4000 TL yapmak için bunları koydum. Yoksa sisteminiz çok sağlam. 500 GB HDD yetmeyebilir belki o yüzden ekledim. Belki benim gibi arşiv yapıyorsunuzdur Tabi o sistemi almak istiyorsanız Nova Bilgisayar veya Eksen Bilgisayar'ı öneririm.