Bence düşmeyecek. Dolar zaten fazla. Mining yapanlar yüzünden ekran kartı fiyatları zaten artı. Bu işin sonu hiç iyi olmayacak hocam.Bence bekleyin hocam piyasa daha düşecek, 4500'e falan Sahibinden.com üzerinden kapalı kutu RTX 2060 bulabilirsiniz yurt dışı.
kral 4000 tl ye nasıl gtx 1650 super buldun yaa. ben sabahtan akşama kadarr bakıyorum gtx 1050 ti ı 3000 tl ye buluyorum yaSıfır:
2.el:![]()
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Piyasaya aldanmayın pahalı yazıyorlar ama satılmıyor onlar, miningcilerin çoğu çekildi piyasadan. LHR kartlar piyasaya sürüldü yavaş yavaş ucuzlayacak.Bence düşmeyecek. Dolar zaten fazla. Mining yapanlar yüzünden ekran kartı fiyatları zaten artı. Bu işin sonu hiç iyi olmayacak hocam.
kral 4000 tl ye nasıl gtx 1650 super buldun yaa. ben sabahtan akşama kadarr bakıyorum gtx 1050 ti ı 3000 tl ye buluyorum ya
Ciddimisin yaaPiyasaya aldanmayın pahalı yazıyorlar ama satılmıyor onlar, miningcilerin çoğu çekildi piyasadan. LHR kartlar piyasaya sürüldü yavaş yavaş ucuzlayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.