4000TL GTX 1060 Sistem Önerisi

cansrsk

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün Vatan Bilgisayarın kendi toplama sisteminden bir sistem topladım 4000TL fiyatı olan fakat önerebileceğiniz farklı bir sistem varsa bu daha iyi tarzında diyebileceğiniz bir sistem yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak şunu da belirtmek isterim benim topladığım sistemi şu amaçlarla kullanacağım ve PUBG'nin yanında verdiğim FPS değerini internetten görmüştüm.

1-Unityde oyun yapımı
2-Kodlama
3-3D modelleme
4-Video editleme
5-PUBG (Very Low - 100+ FPS) (Ultra - 75+ FPS)
6-Güncel oyunlar.

Sistem toplamaktaki asıl amacım PUBG ve kodlama işlerimi halletmek için 3D modelleme falan olsun diğer güncel oyunları bir ihtimal tarzında yazdım ileriye yönelik bir sistem toplamak istiyorum. İlerde yetersiz parçaları değiştirip sürekli güncelleyerek kullanmak istiyorum sistemi. 4000 TL'den ne yazık ki daha fazla para veremiyorum. Benim topladığım sistemi aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

sdsdsds.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben pek fazla sistem toplamadan anlamam yani detaylı anlamam. Mesela bir sistem gördüğümde en azından Youtube üzerinden oyun testlerini izlediğimde az çok ortaya çıkıyor işime yarayacak bir bilgisayar olup olmadığı. Yeniden bir fiyat-performans olduğunu düşündüğüm bir sistem topladım fakat emin değilim. 3700TL ye uygun güzel bir sistem toplamamda yardımcı olabilir misiniz? Dün fiyatı 4000TL olarak vermiştim fakat Steelseries Arctis 3 7.1 almaya karar verdim tabi burada da fiyat düştü ne yazık ki. (Bu arada 2 ekran kartı koyma sebebim ikisinin arasında kalmış olmam.)

2.png
1.png

Bu modelleri tercih etmeyin. Aşırı pahalı. Şimdi siz bana, kasa için toplam bütçenizi belirtin. Diğer ekipmanlar olmadan.

Tamam 3700 TL diye belirtmişsiniz. İlgileniyorum şimdi.
Ya bu arada gerçekten garip olacak ama o NZXT kasalarına hastayım o kasa toplayacağınız sistemin içinde olsa çok güzel olur benim için. Bir kaç aydır acayip sempatim var bir gün kasa toplarsam kesin NZXT alacağım demiştim o gün bugünmüş :)

Ryzen sistemlerde 2020 ye kadar anakart değişmeme garantisi vermişler Ryzen toplamanız sanırım fazlasıyla işime yarayacak :) Çok teşekkür ederim her şey için konu kilitlenebilir :)

Her şey için tekrar çok teşekkür ederim fakat bir sorum olacak. Ben internette gezerken şimdi bilgisayar alma işi aceleye gelmez biraz daha araştırma yapıyım derken karşıma bir sistem çıktı testlerde de gayet başarılı fiyat açısından da uygun fakat Ryzen 5 1400 işlemcili fiyatı 3225TL Ryzen 1600'e yükseltince arada çok az fiyat farkı oynuyor. Değiştirebileceğim işlemciler şunlar.

Ryzen 1400 (Kendi asıl işlemcisi)
Ryzen 1700
Ryzen 1600
Ryzen 1500x

Bunların arasında pek fazla bir fiyat farkı yok tabii ki Ryzen 1700 harici :) Hangi işlemciyi önerirsiniz daha çok? Bu sistemi yayın yapmak içinde kullanıcam sanırım bunuda konuyu açarken belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam :) Kasa farkı var bunu biliyorum fakat bu kasada çok hoş gözüktü gözüme çok ufak tıknaz diyebileceğim bir kasa NZXT olmasa bile Cooler Master'ın kasası :) Hangi işlemciyi önerirsiniz tabii ki 1700 harici olursa çok daha iyi olur o çok fazla :)

Sinerji Neon Serisi (Asus) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/GTX1050ti(4GB)

Yazdığınız Ryzen işlemciler G4560'dan oyun içerisinde daha iyi performans verir fakat F/P* bir sistem toplamak istiyorsanız G4560 tercih edebilirsiniz çok bir performans farkı olmayacaktır fakat daha sonra OC yapılabilecek bir işlemci/ekran kartı almanızı şiddetle tavsiye ederim. Yani açıkçası ileriye dönük bir sistem için Ryzen, şimdiki oyunlar ve f/p açısından G4560 (y)

Yazdığınız Ryzen işlemciler G4560'dan oyun içerisinde daha iyi performans verir fakat F/P* bir sistem toplamak istiyorsanız G4560 tercih edebilirsiniz çok bir performans farkı olmayacaktır fakat daha sonra OC yapılabilecek bir işlemci/ekran kartı almanızı şiddetle tavsiye ederim. Yani açıkçası ileriye dönük bir sistem için Ryzen, şimdiki oyunlar ve f/p açısından G4560 (y)

İleriye yönelik bir sistem olması emin olun çok fazlasıyla işime yarar. Yıllardır laptop ızdırabı çeken bir abiniz veya kardeşinizim anlayacağınız :) İleriye yönelik bir kasa olması benim için fazlasıyla iyi olacak :) Zamanı geldi mi ekran kartı değiştirebilmenin o eğlencesi veya işlemcinin değişmesi o anı yaşamak falan bambaşka bir duygu olsa gerek :) En son attığım linkteki sisteme karar verdim fakat işlemci seçiminde çok fazla arada kaldım :) Umarım yardımlarınız sonucu karar verdiğim zaman pişman olmam :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı