4000TL Oyuncu Sistemi

Şuanda crossfire destekleyen oyunlar sınırlı. Ancak yeni oyunlar için dx12 ve crossfire desteği varsa cf480 gtx 1080i geçebilir . Şuan için CF biraz sorunlu.

Kardes amac nedir? Crossfire yapacak dedigine gore bu arkadas ve 500W PSU oneriyosun. Sence 500 W PSU Crossfire'ye yeter mi? Offf offf.
Bir de millete sunu anlatamadik gitti. 2500 TL uzerinde H110 alinmaz. Ekran karti veya islemci alacagim diye diger parcalardan kisamazsin. Diger bir husus arkadas oyun oynayacak ve i5 7500 gayet yeterli. Ileride Crossfire gibi bir sey yapacaksan Ryzen 7 1700 alabilirsin veya i7 6700.
Konu acan arkadasin ilk yazdigi sistem şahane. Bence o sistemin tek eksigi i7 olur. SSD ve 8 GB RAM'i sonra al. Islemciyi i7 6700 yap. Anakarti 100 serisinden al.
Ama nacizane tavsiyem Ryzen beklemen olacaktir. Pisman olma sonra. Ayrica Ryzen almasan bile bekle. Saticilar elindeki Intel islemcileri bitirsinler. Intel indirim yapti. Yani ileride islemci ucuzlar.

Haklısınız 500W cf için güçsüz kalır. Tek 480 ile düşünüp sistem topladım ondan sonra farkedip yoruma '' Daha uygun bir kasa seçebilirsiniz'' yazdım. Anakart seçimi için de 100 serisine vurgu yapmıştım. ilk yorumumdada kasa içinde çıkan güç kaynaklarına güvenmediğim için harici almasını tavsiye etmiştim. Anakart için ise kabylake ile çıkan anakartlara fazladan para vermeyi doğru bulmuyorum. Yeniliklerin çoğunu kullanamayaak bir sistem söz konusu.

Kardes amac nedir? Crossfire yapacak dedigine gore bu arkadas ve 500W PSU oneriyosun. Sence 500 W PSU Crossfire'ye yeter mi? Offf offf.
Bir de millete sunu anlatamadik gitti. 2500 TL uzerinde H110 alinmaz. Ekran karti veya islemci alacagim diye diger parcalardan kisamazsin. Diger bir husus arkadas oyun oynayacak ve i5 7500 gayet yeterli. Ileride Crossfire gibi bir sey yapacaksan Ryzen 7 1700 alabilirsin veya i7 6700.
Konu acan arkadasin ilk yazdigi sistem şahane. Bence o sistemin tek eksigi i7 olur. SSD ve 8 GB RAM'i sonra al. Islemciyi i7 6700 yap. Anakarti 100 serisinden al.
Ama nacizane tavsiyem Ryzen beklemen olacaktir. Pisman olma sonra. Ayrica Ryzen almasan bile bekle. Saticilar elindeki Intel islemcileri bitirsinler. Intel indirim yapti. Yani ileride islemci ucuzlar.
Teşekkür etmek yasak ama ban yiceksek bu yüzden banlasınlar sagolasın dedigini yapıp ram ve ssd den kısıp i7alacağım ve ryzeni bekleyeceğim zaten seçim yüzünden çoğu kişide dolar düşer diyor daha ucuza getirebilirim ve bu sistem için güzel bir monitör önerebilir misiniz sonrası için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı