4000TL Oyuncu Sistemi

Şuanda crossfire destekleyen oyunlar sınırlı. Ancak yeni oyunlar için dx12 ve crossfire desteği varsa cf480 gtx 1080i geçebilir . Şuan için CF biraz sorunlu.

Haklısınız 500W cf için güçsüz kalır. Tek 480 ile düşünüp sistem topladım ondan sonra farkedip yoruma '' Daha uygun bir kasa seçebilirsiniz'' yazdım. Anakart seçimi için de 100 serisine vurgu yapmıştım. ilk yorumumdada kasa içinde çıkan güç kaynaklarına güvenmediğim için harici almasını tavsiye etmiştim. Anakart için ise kabylake ile çıkan anakartlara fazladan para vermeyi doğru bulmuyorum. Yeniliklerin çoğunu kullanamayaak bir sistem söz konusu.

Teşekkür etmek yasak ama ban yiceksek bu yüzden banlasınlar sagolasın dedigini yapıp ram ve ssd den kısıp i7alacağım ve ryzeni bekleyeceğim zaten seçim yüzünden çoğu kişide dolar düşer diyor daha ucuza getirebilirim ve bu sistem için güzel bir monitör önerebilir misiniz sonrası için

Monitorden pek anlamiyorum . Butcen nedir? 75 HZ 1080P 1 MS monitor yeter bence sana.
Dedigim gibi 100 serisi anakarti i7 6700 alirsa alsin. Tabiki once Ryzen'i bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…