Fark etmez, senin 580'i takayım yine aynı FPS'i alırım. Ekran kartı kullanım yüzdesine bakmadın sanırım en yüksek ayarlar olmasına rağmen.
Tamamdır sağ ol.
Fark etmez, senin 580'i takayım yine aynı FPS'i alırım. Ekran kartı kullanım yüzdesine bakmadın sanırım en yüksek ayarlar olmasına rağmen.
Tamamdır sağ ol.
Eski ekran kartım 5500 XT'ydi onunla da aynı değerleri alıyordum. Çekirdek gücü ve mimari önemli. Yalnız senin düşünlerin kaynağı 1x8 GB RAM veya kötü SSD/HDD olabilir öncelikle buraya odaklan yoksa 5600X bile taksan düşüş yaşarsın. 2600X ile 200 FPS ortalaması rahat alman gerekli.
@Eroesko arka planda çalışan çok fazla uygulama var mı? Chrome, Discord aklına ne gelirse bir de onları kapatıp denersin. Windows etkin değilse onu da etkinleştirip güncelle.
@Eroesko RAM'lerin doğru hızında mı? Bir de anakartın kaç RAM yuvası var hani 4 yuva vardır yan yana takarsın çift kanal olmaz.
3000MHz de 4 yuvası var yan yana takılı.
Tamam onlar tek kanal çalışıyor birer ara ile takman gerekecekti. Kasaya baktığında soldan sağa (işlemci tarafı) 2. ve 4. yuvaya takacaksın RAM'leri çift kanal olsun. Görsellerden anlayacaksın.
RAM'leri bu şekilde tak gel. Bir de ondan sonra Valorant'a girip dene.
Eki Görüntüle 1414056
Eki Görüntüle 1414057
Heee anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.