4000TL Skylake Sistem Toplama

Briareous

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 4000TL bütçe var. Belki 100-200 daha 2 sistem arasında kaldım. Amaç oyun oynamak ve uzun süre dayanması. İlk seçeneğim i5 4690k toplamaktı ama o fiyata skylake kurulur daha uzun ömürlü olur diyince aklım karıştı.
1.İlk topladığım sistem:
12.png

2. skylake:
13.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2. sistemi almalısın fakat harddiski WD ''3.5'' 1TB Caviar Black almanızı öneriyorum ve ayriyeten kasanında corsair carbide serisi champ spec/01 veya 03 almanızı tavsiye ediyorum görünüşü dahada güzel oluyor. Vatanbilgisayar da bulamazsanız başka bir siteden alabilirsiniz ve sistemde ssd eksik ssd olarak samsung 850 EVO 120gb öneriyorum.

Şu an piyasadaki herhangi bir oyunda pek bir fark oluşturmayacak. Fakat Directx 12,4K çözünürlük, usb 3.1. ,DDR4 Ram ve güç tüketimi gibi konularda büyük bir artı görüyorum. En güncel teknolojileri destekliyor. Üzerine Nvidia Pascal mimarili ekran kartlarını taktın mı tam bir canavar. Bence bu aralar çok oyun oynamayacaksan; Ekran kartını şimdi almayıp Pascal mimarili ekran kartlarını bekle derim.

Uzun süre dayanacak bir sistem istiyorsan bileşenleri sağlam seçeceksin işlemci anakart psu cpu soğutucu en iyilerinden olmalı gerekirse ekran kartından feragat ediceksin para biriktirince ekran kartı alıcaksın. Bu doğrultuda topladım.

Ara Toplam3.402,05 TL
Toplam KDV612,37 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.014,42 TL
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim öncelikle
@CraZyNoMaD hocam dediklerin doğru olabilir fakat ekran kartı almam çok uzun sürer.
@hacistar hocam doğru söylüyorsunuz ama ileride ekran kartını değiştiririm

Ekran kartını idareten 2. el 750ti alabilirsin 400 TL Pascal çıkana kadar hem iyi para biriktirirsin.

Ekran kartını sonra değiştiririm diyorsan @CJack60 in de dediği gibi ekran kartını alıp diğer bileşenleri i7 6700k- 16gb ram- Msi Z170A gaming modellerinden veya gigabyte Z170x gaming 3, Asus Z170-A güzel olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı