4000TL 'ye Skylake Sistem Toplama

@Charmander1903 işinize karışmak gibi olmasın ama forum kuralları içinde noktalama işaretlerine kadar dikkat etmek var, ayrıca Türkçe'mizi düzgün kullanmamız çok önemli. Bu yüzden hem ceza alma ihtimaliniz de olduğu için lütfen biraz daha dikkatli olalım. (y)
Elimden Geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yeni olduğum için tam alışamadım foruma elimden geleni yapmaya çalışacağım dikkatin için teşekkür ederim.

bu sistem ile kendi 1.sistemimdeki parçaları kendime uygun gördüğüm şekilde değiştirmeyi düşünüyorum ama tek kararsız olduğum konu oc işlemci mi normal işlemci mi almam gerektiği oyun oynamak internet'e girmek ayda 1 kez solid programları kullanmak amacım var en önemlisi güncel olması sizin sistemleriniz de çok güzel konu açık sürekli bakıyorum hepsini tek bir sayfaya toplayıp öyle karşılaştıracağım

bu sistem ile kendi 1.sistemimdeki parçaları kendime uygun gördüğüm şekilde değiştirmeyi düşünüyorum ama tek kararsız olduğum konu oc işlemci mi normal işlemci mi almam gerektiği oyun oynamak internet'e girmek ayda 1 kez solid programları kullanmak amacım var sizin sistemleriniz de çok güzel konu açık sürekli bakıyorum hepsini tek bir sayfaya toplayıp öyle karşılaştıracağım
OC yapılmayan bir işlemci işini görecektir.

İlk sistemi 30 dk filan önce topladım 2. sistemi şimdi :kahve: Arada neredeyse 150 TL fark var .
3707 SSD.JPG

-
-
-
adsafasgf.JPG

İki sistemide bugün topladım :LOL:

-
-
-
-
-
Bu sistemi al SSD'yi sonradan eklersin.
4067 TL monitör no SSD .JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı