4000TL Toplama Kasa + Monitör

Vega11 kullanan bir sistemle başlamak daha doğru olacak o zaman, parçaları birleştirmek istersek nasıl bir sistem kurmalıyım o halde, monitör de var çünkü işin içinde
Kesinlikle, Kasa özelleştirmelerden Ryzen 5 2400G'yi seçtiginiz zaman Kasa 2519 TL tutuyor ramlari de 2x8 yaptıgınız zaman kasa 2820 TL gibi bir fiyat oluyor. Bu monitörü de seçtiginizde 3950 TL gibi bir fiyat tutuyor Monitör'ü pek araştırmadım o konuda tercih sizin. Monitör
Daha ileriye dönük toplayacagım diyorsanız anakartı B450M-K seçersiniz özelleştirmelerden Kasa 3025 TL tutuyor, monitör içinde 975 TL gibi bir para kalıyor 25 tl daha koyup veyahutta 100 TL gibi daha iyi bir monitör alabilirsiniz ve kasanızda ileriye dönük şekilde daha iyi olur ramlariniz de 2x8 olacagından sebep apu sistemde daha yüksek fps alırsınız.

Çok teşekkür ederim aradığım cevap tam olarak

Sizin tavsiye ettiğiniz sistemi yarın sipariş vereceğim büyük ihtimal. Peki yayın konusunda iyi kötü idare eder mi kasaya ekran kartı vs. ilave edene kadar?
CS:GO oynayacaksanız sadece idare eder.
Ağır grafikli oyunlar oynayacaksanız pek idare etmez yetersiz gelebilir, lakin dedigim gibi CS:GO tarzı sistemi çok yormayan oyunlar oynadıgınız taktirde hiçbir sorun olmayacaktır rahat rahat yayınınızı yapabilirsiniz.
Sizin tavsiye ettiğiniz sistemi yarın sipariş vereceğim büyük ihtimal. Peki yayın konusunda iyi kötü idare eder mi kasaya ekran kartı vs. ilave edene kadar?
Sormak istediginiz aklınıza takılan başka bir soru varsa yardımcı olayım aklınızda bir soru işareti kalmasın.

Son düzenleme:

Ben yanlış okumuşum pardon 2200G ile karıştırdım

Gün içinde sipariş vereceğim kasayı. Monitör için karar veremedim, ona da bi el atabilirsek çok sevinirim ya. Ek olarak SSD 240GB James Donkey ama bütçeyi daha fazla aşamayacağım şuan için. Çok kötü mü SSD acaba?

Yeni uyandım yeni bakabiliyorum kusura bakmayın, m2 ssd var özelleştirmelerde onu seçmeniz daha iyi olacaktır.

Yeni uyandım yeni bakabiliyorum kusura bakmayın, m2 ssd var özelleştirmelerde onu seçmeniz daha iyi olacaktır.

M2 SSD de seçtiğimde 3096TL oldu.
Monitör olarak bunu tercih ederek sipariş verdim, yardımlarınız için tekrar teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…