kac fps alinir bu sistemde csgoda
yayin acikken bu kadar fps verebiliyorsa super
haber bekliyorumOyun performansından bahsettim aslında. Yayın açıkken de 90'dan düşeceğini sanmıyorum, kullandığımda yorumlarımı eklerim zaten.
Ne demek rica ederim hayırlı olsun.
Monitörü ekran kartına bağlayacaksınız hocam.Bugün farkettim sistemi incelerken, seçtiğimiz anakartta HDMI giriş bulunmuyor lakin aldığımız monitör HDMI girişli, "sipariş" kısmından yardımı seçip iptal olmasını rica ettim. İncehesap bu tür durumlarda yardımcı olur mu hocam, siz ne diyorsunuz?
700-900 bandına kadar monitör bakıyorum hala seçenek olarak.
Anakart girişi VGA-DVI
Monitörü ekran kartına bağlayacaksınız hocam.
Kusura bakmayın hocam bi an beynim yandı yeni uyandım topladıgımız sistemi unutmuşum bi an, eğer iptal talebiniz gerçekleşirse ona göre bi yol izleyelim gerçekleşmezse ona uygun bi monitör atayım.Ekran kartına derken?
Sisteme ekran kartı eklemedik ki, bütçemi aşıyor şuan için. O yüzden vega11 kullanacağım bir süre. Anakart üzerindeki DVI veya HDMI portu kullanmalıyım.
Kusura bakmayın hocam bi an beynim yandı yeni uyandım topladıgımız sistemi unutmuşum bi an, eğer iptal talebiniz gerçekleşirse ona göre bi yol izleyelim gerçekleşmezse ona uygun bi monitör atayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.