4000TL Toplama Kasa + Monitör

Ne demek rica ederim hayırlı olsun.

Bugün farkettim sistemi incelerken, seçtiğimiz anakartta HDMI giriş bulunmuyor lakin aldığımız monitör HDMI girişli, "sipariş" kısmından yardımı seçip iptal olmasını rica ettim. İncehesap bu tür durumlarda yardımcı olur mu hocam, siz ne diyorsunuz?
700-900 bandına kadar monitör bakıyorum hala seçenek olarak.
Anakart girişi VGA-DVI

Bugün farkettim sistemi incelerken, seçtiğimiz anakartta HDMI giriş bulunmuyor lakin aldığımız monitör HDMI girişli, "sipariş" kısmından yardımı seçip iptal olmasını rica ettim. İncehesap bu tür durumlarda yardımcı olur mu hocam, siz ne diyorsunuz?
700-900 bandına kadar monitör bakıyorum hala seçenek olarak.
Anakart girişi VGA-DVI
Monitörü ekran kartına bağlayacaksınız hocam.

Ekran kartına derken?
Sisteme ekran kartı eklemedik ki, bütçemi aşıyor şuan için. O yüzden vega11 kullanacağım bir süre. Anakart üzerindeki DVI veya HDMI portu kullanmalıyım.
Kusura bakmayın hocam bi an beynim yandı yeni uyandım topladıgımız sistemi unutmuşum bi an, eğer iptal talebiniz gerçekleşirse ona göre bi yol izleyelim gerçekleşmezse ona uygun bi monitör atayım.

Kusura bakmayın hocam bi an beynim yandı yeni uyandım topladıgımız sistemi unutmuşum bi an, eğer iptal talebiniz gerçekleşirse ona göre bi yol izleyelim gerçekleşmezse ona uygun bi monitör atayım.

Hocam sistem kafamı kurcamalaya başladı ya, anakartta HDMI girişi bulunmaması ve 400W power düşündürüyor beni. Geliştirmeye açık bir sistem evet ama uzun süreli düşünürsek, yeni bir sistem mi toplamalıyız sizce? Siz ne diyorsunuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı