Charmander1903
Kilopat
Böyle bir sistem topladım arkadaşlar SSD 'yi Samsung 850 Evo m2 sata alıyorum 4000 TL'ye böyle bir sistem toplayabildim değişmesini istediğiniz bir parça var mı acaba ?
Ben İlerde Ekran kartını Pascal Mimarisi veya R9 400 serisine geçirmeyi düşünüyorum yani ilerde değiştireceğim bu yüzden güç kaynağını fazla tuttum GTX 970 ekran kartı almak yerine r9 390 düşünürüm.Hem Coil Whine sorunu ve 3.5Gb sorunu var yoksa ben GTX 960 seçecektim ama R9 380 daha performanslı Geldi Gözüme Dx12 desteği bakımından da daha yüksek bir kart soğutucu daha uyguna ve iyi soğutan bulamadım öneriniz varsa iyi olur.Güç kaynağı fazla olmuş 650 wat yapın birazda soğutucudan kısın GTX 970 alın derim. Çünkü AMD R9 380 ile GTX 970 arasında çok fark var GTX 970 li bi sistem daha uzun ömürlü olur.
Malesef soğutuculardan anlamıyorum ama ilerde değiştiririm diyorsanız bu sistem de iyi. R9 380 GTX 960 göre daha performanslı ama ben nvidiayı tercih ederdim yazın bende bi sistem toplamayı düşünüyorum gtx 960 veya 970 li. AMD nvidia ya göre daha yüksek wat harcıyor 400 serisinin de az isteyeceğini sanmıyorum 300 serisine göre. 650 wat güçlü bi ekran kartı için normal. Bu arada hayırlı olsun şimdiden.Ben İlerde Ekran kartını Pascal Mimarisi veya R9 400 serisine geçirmeyi düşünüyorum yani ilerde değiştireceğim bu yüzden güç kaynağını fazla tuttum GTX 970 ekran kartı almak yerine r9 390 düşünürüm.Hem Coil Whine sorunu ve 3.5Gb sorunu var yoksa ben GTX 960 seçecektim ama R9 380 daha performanslı Geldi Gözüme Dx12 desteği bakımından da daha yüksek bir kart soğutucu daha uyguna ve iyi soğutan bulamadım öneriniz varsa iyi olur.
tek modül seçtim ilerde 16 yapacağım kurduktan 1 ay sonra falan 2400Mhz yeterli 2666mhz anakart'ım için xmp dışında OC seviyesine giriyor Anakart çok kaliteli değil OC içinGeri kalan herşey uyumlu yanlız aşağıdaki arkadaşı almanızı tavsiye ederim ;
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP Ram
skylake güncel o yüzden tercih ettim ekran kartını ilerde değiştireceğimSkylake değil ama zaten oyun oynayacağınız için bu sistemi alırsanız daha performanslı olur sizin için ayrıca 4.000 TL'ye sırf skylake toplamak için R9 380 koymak pek iyi bir seçim değil.Eki Görüntüle 114346
OC yapmam normalde fakat uzun vadeli kullanacağım için yetersiz olduğu zamanlarda sonraki yıllarda yani Ufak bir OC la kullanmayı düşünüyorum,OC yapmayacaksan sana bunu öneririm:
Eki Görüntüle 114356
Çok iyi bir sistem olmuş fakat benim su soğutucusuna ihtiyacım yok ayrıca SSD de gerekiyor 4000tl'ye sığmıyor öylede yoksa öyle olsa R9 390 gibi bir kart koyacaktımMonitör dahil skylake sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.