4000TL'ye GTX 970 ve i7 4790K Tabanlı Sistem Toplama

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi şu şekilde topladım, 4000tl'ye çekmek istiyorum. İşlemciyi i5 4690k olarak değiştirirsem 3980tl civarında bir fiyata düşüyor, fakat ben anakart ve kasadan kısmak istiyorum. Overclock imkanı iyi olan, slot sayısı vs iyi olan, kısacası bu anakartı değiştirdiğim için beni pişman etmeyecek bir anakart tavsiye eder misiniz? Kasa ve psu olarakta aynı şekilde. Monitör olarakta 2 monitör arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar büyük çoğunluk olarak oyun için olacak Yazılım ve görsel işlerle de uğraşmak istediğimde bana sıkıntı yaratmaması gerekiyor. Teşekkürler.

Eğer bu parçaları değiştirme, yeni alacağın parçalar sana aynı rahatlığı sağlamaz diyorsanız da görüşünüzü belirtin lütfen.

Ürünleri farklı yerlerden aldığım için fotoğraf atmayacağım, sadece ürün ve fiyatını yazacağım.

Ekran Kartı : Asus GTX970 ROG STRIX 1250TL
Ram : G.Skill 8 GB RipjawsX Kit 250TL
Kasa : Corsair Carbide CHAMP/SPEC-02 439TL
Anakart : Asus Z97 Pro Gamer 615TL
İşlemci : i7 4790K 1063TL
Monitör : Viewsonic 23” VX2363SMHL-W / ASUS 23.6” VS247HR 623TL / 557 TL
TOPLAM : 4240TL / 4174TL

Overclock yapmayacağım için stok soğutucu kullanacağım. İlerleyen zamanlarda overclock ihtiyacım olduğu zaman iyi bir soğutucu alırım.

Bende sizinle aynı fikirdeyim ve kısmetse önümüzdeki cuma bu sistemi alacağım. Biraz pahalı ancak fiyata değeceğini umuyorum.
mPg2J0.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı