Çözüldü 4000TL'ye RTX 2060 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leomord

Hectopat
Daha fazla  
4000 TL'ye değer mi sizce, AMD'den çok çektiğim için RX serisine bakmıyorum. Fiyat uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam aklıma şey geldi de, 2060 ı alırsam uv ile kullanırım daha serin olur diye düşündüm de, fakat uv ile performansı gtx 1660 ti civarına düşerse acaba direk 1660 ti almak daha mı mantıklı olur?
Aralarındaki performansta oyundan oyuna değişiyor doğrusu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UV ile 5FPS filan kayıpla ciddi Watt açığı oluşur ama aldığınız kartı da UV ile kullanmak ne kadar mantıklı? Bunu bizzat bu hafta yaşadım. 3060Ti almıştım Zotac Twin, soğutması rezaletti ve bence UV ile anca sessiz çalıştırabiliyordum. 150W'a düşürmüştüm, 200'den. Sonrasında onca paraya rağmen böyle olmasından ise 3 fanlı alayım dedim. Şuanki EVGA FTW Ultra modeli var ve 240W ile o Zotac'ın kısılmış hali ile aynı sesi çıkarıyor.

Kasa için paraya da kıymak gerekiyor doğrusu. Biraz daha vereyim tam olsun kafasındayım o yüzden. Sessiz olması güzel oluyor.

Genede 1660Ti ile RTX 2060 arasında bir DLSS ve RT farkı var. 2060'ın RT ve DLSS performansı çok iç açıcı olmasa da DLSS'i sanırsam güncellenmişti. Eski DLSS 1.0 gibi berbat değil binevi.
RT de zaten çok güzel bir şey ama 2060 kaldırmaz. En düşük grafiklerde RT'de...
Zaten sarı sitede genel fiyatları 4-5 arası. Yine de biraz pazarlık deneyebilirsin.
Hocam Aslında gtx 1660s alacaktım da, 4 e bunu görünce aklıma baya yattı, fiyatlarını kafalarına göre arttırıyorlar şimdi 5 ile 6 bandına çıkmış 7 bile vardı rtx 3070 le yarışıyo XD

İşlemciniz ve PSU'nuz nedir? Hangi karttan geçiyorsunuzda AMD bakmıyorsunuz?
Hocam rx 5600 ve rx 580 kullandım uzun bir süre çok fazla wattman yedim ikisinden de gına geldi. Fsp 500 watt var 500gb sandisk 3d ultra ssd, 16gb ram, ve i7 3. Nesil eşdeğeri xeon e3 var

Rx 5700 xt çok çok daha iyi olur. Ancak 4000tl fiyata fena değil alınabilir.
Hocam tdp si fazla ya psu biraz zorlayabilir 500 watt fsp var, birde amd ye sıcak bakmıyorum ya, 5600 ve rx 580 kullanmıştım her ikisinden de wattman yedim

O da bir şey mi, bizim sınıftaki elemana daha geçen günlerde 20K'ya tanıdığı biri RTX 2060 kasa kitlemiş, temiz kasa az kullanıldı falan filan diye 20K'ya 2060 sistemi kazıklamış bunlara :d

Gayet iyi bir fiyat temizse ve test sonuçları iyiyse alınır.

Ben ASUS Dual EVO RTX 2060'ı kargosuz 5000'e almıştım buradaki asıl soru hangi modeli alacaksın soğutması dandik mi?

Ben ASUS Dual EVO RTX 2060'ı kargosuz 5000'e almıştım buradaki asıl soru hangi modeli alacaksın soğutması dandik mi?
Asus hocam koyduğum resimden, en fazla 83 görmüş full ağır yükte. İyi mi sizce

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250925_180445_sahibinden.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…