RTX 2060 alınır mı?

Bütçe
4000-5000
Hocam senin yerinde olsam 5600'lu alır para biriktirmeye başlardım yaza doğruda temiz bir 3070 çeker 2-3 sene arkama yaslanırdım.

Yaza kalırsa 3080 çekerim zaten :D bilgisayara o kadar para harcamak istemiyorum. Sadece yeni nesil oyunları düşük orta grafiklerde açsın yeter benim için.

NVIDIA varken AMD alınmaz hiç kimse kusura bakmasın. DLSS ile FSR kalitesi arasında uçurum var. Ayrıca bütün oyunlarda ilk günden destek ve sorunsuz sürücüler var. Yeni oyun çıkar daha oyun gelmeden hemen resmi sürücü gelir.

Fakat eğer super modeli değilse 5K ya 2060 biraz fazla. 6 civarına 2070 bulunabilir.

Tamamdır hocam sağ olun.

Hocam kendi kasamda kullandığım 2060'ı 4500TL'ye bırakacağım. İlgilenirseniz yazabilirsiniz. Gigabyte modeli.

Yok hocam 2070 Super buldum onu alacağım sağ olun

O paraya da 6600 alınmaz 2070 Super bile bulursunuz.

Evet sorun olmaz dediğim sorun 6500XT'de geçerli.

Aceleye getirmeden yerelde 2060, 2070 veya 6600 temiz uygun fiyatlı bir kartın düşmesini bekleyip almanız en doğrusu ben 6600'den 6700XT'ye geçerken uygun fiyatlı temiz kartın düşmesi için 1 ay piyasadaki kartları takip ettim en sonunda öyle aldım.

Hocam rahatsız ediyorum ama bir tane 2070 Super buldum Gigabyte 3 fanlı uygun fiyata adam FurMark'ını attı 135FPS 64 derece ama RDR2 ultrada 50-60 FPS veriyor garibime gitti benimki de ultrada 40FPS falan veriyor bir tedirgin oldum BF5 ultrada da 80-90 arası veriyor sizce değerler normal mi?

Yok hocam 2070 Super buldum onu alacağım sağ olun.

Hocam rahatsız ediyorum ama bir tane 2070 Super buldum Gigabyte 3 fanlı uygun fiyata adam FurMark'ını attı 135FPS 64 derece ama RDR2 ultrada 50-60 FPS veriyor garibime gitti benimki de ultrada 40FPS falan veriyor bir tedirgin oldum BF5 ultrada da 80-90 arası veriyor sizce değerler normal mi?

Biraz geç gördüm hocam kusura bakmayın, arkadaş işlemci darboğazı yiyor olabilir o yüzden RDR FPS'i düşük kalmıştır.

6600 XT varken fosil 2060 mı alınır azıcık çalıştır kafayı. NVIDIA fanboyluğu yapacaksanız konu açıp buradaki yardım eden insanlara laf etmeyin. Adam fikir belirtiyor sen fanboyluğa devam. Bu hareketlerinle 10 yaşın altında olduğu kanıtladın. Fosil kartın ile mutluluklar minik fanboy.

6600 XT varken fosil 2060 mı alınır azıcık çalıştır kafayı. NVIDIA fanboyluğu yapacaksanız konu açıp buradaki yardım eden insanlara laf etmeyin. Adam fikir belirtiyor sen fanboyluğa devam. Bu hareketlerinle 10 yaşın altında olduğu kanıtladın. Fosil kartın ile mutluluklar minik fanboy.

Dostum sen iyi misin? RTX 2070 Super'e döndüm son mesajları okuduysan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı