Gıda 400GR Swiss Creatine 360TL!

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Swiss Nutrition markasının fabrikası ve ham maddesi bellidir, Astosan'dan ürün almaktadır. Şu anda %20 bayram indirimi var, "GYM10" kodu ile de %10 indirim yapıyor. 360TL'ye mükemmel, almak isteyen alsın. (Sepete ekleyince %20 indirimi yansıtıyor.)

Diğer ürünlerin de fiyatları mükemmel. Gainer özellikle çok iyi, ben kullanmıştım ve memnun kaldım, 3 kiloluk versiyonu 465TL sadece.

Swiss nutrition markasının fabrikası ve ham maddesi bellidir, Astosan'dan ürün almaktadır. Şu anda %20 bayram indirimi var, "gym10" kodu ile de %10 indirim yapıyor. 360TL'ye mükemmel, almak isteyen alsın. (sepete ekleyince %20 indirimi yansıtıyor.)

Diğer ürünlerin de fiyatları mükemmel. Gainer özellikle çok iyi, ben kullanmıştım ve memnun kaldım, 3 kiloluk versiyonu 465TL sadece.

İyi mi hocam kalite olarak SSN kullanıyorum şu anda ondan iyi midir?

Swiss nutrition markasının fabrikası ve ham maddesi bellidir, Astosan'dan ürün almaktadır. Şu anda %20 bayram indirimi var, "gym10" kodu ile de %10 indirim yapıyor. 360TL'ye mükemmel, almak isteyen alsın. (sepete ekleyince %20 indirimi yansıtıyor.)

Güzel indirim lakin gıda dedektifinin supplementler hakkındaki yazısında swisste patlak çıkmıştı, güvensizlik oluşturdu nedense.

İyi mi hocam kalite olarak SSN kullanıyorum şu anda ondan iyi midir?

SSN'den daha iyi olduğu aşikâr, SSN'in ne ham maddesi belli ne de fabrikası, swissin en azından ham madde ve fabrika belli.

Creatine'de hile yapılması zor. Tek ham madde var zaten. 400 gr 360 Lira'ya alınır. Trendyol üzerinde san marco kreatin 239'a inmişti. Aktif kullanıyorum o da alınabilir.

BigJoy gainer alacaktım bu konuya denk geldim, gainer konusunda hangisi daha iyidir?
Gainerinden memnun kaldım ben, hem cidden kilo alımına yardımı var hem de aromaları leziz. Big Joy da alabilirsin bunu da. Önerim MySupplement alman.

Ben spora haftada bir kez gidebiliyorum, tüm vücut(adaptasyon) çalışıyorum, kullansam işe yarar mı?
Haftada 1 kez gidiyorsan değmez. Onu haftada 5 güne çıkart bence, o zaman etkisini görürsün.

Haftada 1 kez gidiyorsan değmez. Onu haftada 5 güne çıkart bence, o zaman etkisini görürsün.
Ben iş yeri yüzünden gidemiyorum hocam hadi zorlasam haftada 3 kez olur fakat tüm vücut yerine daha sade bir programım olursa daha sık gidebilirim. Benim spor en az 1,5 saat sürüyor. Kardiyoyu yolda giderken ve gelirken hızlı yürüyerek yapıyorum yarımşar saatten de onu sayarsak 2,5 saat sürmüş oluyor.

Ben iş yeri yüzünden gidemiyorum hocam hadi zorlasam haftada 3 kez olur fakat tüm vücut yerine daha sade bir programım olursa daha sık gidebilirim. Benim spor en az 1,5 saat sürüyor. Kardiyoyu yolda giderken ve gelirken hızlı yürüyerek yapıyorum yarımşar saatten de onu sayarsak 2,5 saat sürmüş oluyor.
O zaman şöyle yap.
İlk gün: Göğüs-Arka Kol.
İkinci gün: Sırt-Ön Kol.
Üçüncü gün: Omuz-Bacak.

Kreatin al o zaman bence. Zaten ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı