Merhaba, eski bulunduğum 25 Mbps internetten ayrılıp yeni bir internet bağlatmak istiyorum. Eski internetimiz yaklaşık 6 - 7 yıllık, dolayısıyla modemi de değiştirmem gerekiyor. Evimiz biraz geniş. Dolayısıyla hız kaybı yaşamak istemiyorum ayrıca çekme problemleri de olmasını istemiyorum. Çok yüksek hızlara ihtiyacım yok 50Mbps civarı bir hız yeterli olacaktır. Bu şartları sağlayabilecek çekim gücü iyi bir modem önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Asus DSL-AC750 DualBand Ebeveyn Kontrollü Dlna-Vpn-Adsl-Vdsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus DSL-AC750 DualBand Ebeveyn Kontrollü Dlna-Vpn-Adsl-Vdsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.