Apaçi Atcı
Hectopat
Gamegaraj'dan alırsanız garantisi Gamegaraj olur diye biliyorum. Anakartınız nedir? Eğer anakartınızdaki ses kartı kötüyse kulaklığın içindeki ses kartı sayesinde daha iyi bir ses deneyimi yaşarsınız.
Laptop kullanıyorum Msi Ge75 raider 10sfs modeli MS-17E9 olarak gözüküyorGamegaraj'dan alırsanız garantisi Gamegaraj olur diye biliyorum. Anakartınız nedir? Eğer anakartınızdaki ses kartı kötüyse kulaklığın içindeki ses kartı sayesinde daha iyi bir ses deneyimi yaşarsınız.
Kafamı karıştırdın.. gece gece.Kaçırması iyi olmuş. Arctis 1'in iyi yanı SteelSeries olması ve malzeme kalitesinin iyi olması. İyiki de kaçırmış.
Gamegaraj ismine güvenerek bu kulaklıiı tercih etmek durumundayım o halde şimdiden teşekkür ederim.Üst seviye laptop kullanıyorsunuz demek ki. Büyük ihtimalle ses kartı da iyidir. Kötü olsa bile giriş seviyesindedir ve gayet iyi bir ses deneyimi yaşarsınız.
Arctis 1'in ses kalitesinin kötü olduğunu sağır sultan duydu.Kafamı karıştırdın.. gece gece.
Güzel bir şey önerebilir misin? Fiyat/Performans ?Arctis 1'in ses kalitesinin kötü olduğunu sağır sultan duydu.
Ben CH321 bekliyorum. Ben konu açtığımda arkadaşlar baya bir yardımcı olmuştu ordanda yardım alabilirsin.Güzel bir şey önerebilir misin? Fiyat/Performans ?
2 gün önce BİM'e SteelSeries'in kulaklığı gelmişti 350 TL'ye şimdi 700 lira kaçırmamalıydın.