400TL arası Gaming RGB mekanik Blue Switch klavye arıyorum. Aklımda Rampage Hydra R6 modeli var başka öneriniz varsa önerir misiniz?
Hydra R6 çöp. Yurt dışından alabilirseniz gamakay MK61 öneririm.
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Turkey Dırect Mail'i seçerseniz vergi ödemiyorsunuz. Attığım klavyeyi, indirim kuponuyla beraber vergiler dahil 412 TL'ye aldım.Yurtdışından alınan klavyelerin vergileri ne kadar oluyor? Bende almayı düşünüyorum da.
Turkey Direct Mail'i seçerseniz vergi ödemiyorsunuz. Attığım klavyeyi, indirim kuponuyla beraber vergiler dahil 412 TL'ye aldım.
14 gün içerisinde iade hakkımız varmış. Detayları bilmiyorum.Peki üründe sıkıntı çıkarsa iade etmede sorun yaşar mıyız?
Hydra R6 çöp. Yurt dışından alabilirseniz gamakay MK61 öneririm.
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Ama bununda numpad tuşları yokmuş o biraz sıkıntı benim için.Hydra R6 çöp. Yurt dışından alabilirseniz Gamakay MK61 öneririm.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.