400TL mouse ve kulaklık önerisi

OsurtanBiber

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar toplam bütçem 400TL.

CS'de ses kasabileceğim bir kulaklık ve aim alırken sorun çıkarmayacak, iyi bir mouse istiyorum. İndirimde falan olan ürün varsa link koyabilirsiniz. Bütçem kısıtlı biliyorum, ama elimden bu geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

398 TL.

398 TL.
o mouse dün indirimdeydi itopyada sanırım 120 tlydi ama solaklara özel yapıldı gibi hissettim sanki.Güzel,alınır mı sizce?Kullandınız mı ya da?

O mouse dün indirimdeydi İtopya'da sanırım 120 tlydi ama solaklara özel yapıldı gibi hissettim sanki. Güzel, alınır mı sizce? Kullandınız mı ya da?

Dilerseniz bu şekilde alabilirsiniz 417 TL tutuyor, ben indirimde olduğunu sonradan öğrendim. Güzel bir fare olduğunu düşünüyorum, kullanmadım lakin internette incelemeleri var izleyebilirsiniz, forumda da incelemesi var ona da bakabilirsiniz. Gigabyte Aorus M2 Mouse İncelemesi - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı