400TL R5 3600'i̇ kule tipi soğutucu

Justpub

Hectopat
Arkadaşlar Ryzen 5 3600 işlemci için maksimum 400 TL bütçe ile alınabilecek en iyi fiyat performans kule tipi soğutucusunun hangisi olduğunu merak ediyorum. Listeye çok satıldığı söylenen birkaç ürün ekleyeceğim eğer sorunlu olduğunu veya sesli çalıştığını düşünüyorsanız eleyebiliriz. Sessiz olması önemli :) (Bu arada bunlar benim gözüme çarpanlar )

Konu başlığını yazarken yanlışlıkla onayladım sanırım görevli arkadaş konu başlığını düzeltebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde olduğunda hava akışı bozulduğunu ve yeterince sogutmadığını okumustum biraz daha araştırayım bu konuyu.
Bu genel bir bela. Çoğu büyük bloklu hava soğutmalarda da yaşarsın bunu.

Evet listeye koymayı unutmusum. Soğutma olarak cidden çok güzel bir ürünmüş fakat görünüşünü (fan rengi) bir türlü begenemedim. Ama aklımda çünkü performans olarak şu an en iyisi o sanırım.
Hem uygun fiyatlı olması hem de güzel performansı var şu modele bir bak derim.

Ryzen 5 3600 işlemcim için WP 1266 kullanıyorum. Sorun varsa cevaplayabilirim.

Teşekkür ederim. Sizin incelemenizi okuyup listeye ekledim hocam.
İlk testinizde 92 derece biraz fazla gelmişti bana normal kullanımda gayet güzel.
Farklı RGB kablosu var mı?
Konunuzdaki yorumlardan birinde RAM aralığını göstermişsiniz. Tüm m anakartlarda RAM ve CPU aralığı aynı mı?

Hem uygun fiyatlı olması hem de güzel performansı var şu modele bir bak derim.

Bunu bilmiyordum bunu da not aldım.
Konuyla alakası tam yok ama bir şey merak ediyorum. Anakartımda tek RGB baglantı noktası var.
Orası için çoğaltıcı alıp istediğimiz kadar RGB baglantısı yapabilir miyiz? (Tam olarak şöyle, kasamın önünde 3 RGB var tek kabloya dönüştürülmüş, CPU'dan da 1 tane RGB kablosu gelecek ama onu takacak alanım yok. Bu kasanın önünde ki 3 to 1 şeklinde olan baglantıyı ve CPU RGB'sini birleştirip 2 to 1 şeklinde anakarta taksam bir şey olur mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı