400TL sessiz klavye önerisi

Cristo20

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba forum ailes, i 3 hafta önce Amazon üzerinden 346 liraya Logitech G213 klavye aldım. Ama tuş basmama sorunu olduğu için iade ettim. İyi ki etmişim, ederi Max 200TL olacak bir klavyeydi. Bana öyle bir klavye önerin ki tuş basma hissiyatı yüzünden durmadan boşluk ESC basayım. Bir keresinde internet kafede Razer BlackWidow v2'ydi sanırım, bu klavyeyi denemiştim finger test açıp yazı yazmıştım 1 saat. Red Switch, Black Switch, Brown Switch, Green Switch fark etmez. Hissiyatı güzel olsun, mavi gibi fazla ses ve yay sesi çıkarmasın yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

@246941 kullanıyor.

RK919 da ekleyecektim ama stok bitmiş.

RK919 da ekleyecektim ama stok bitmiş GamaKay MK61 çok hoşuma gitti Monster düşünmüyorum ucuz kablosuzda güven vermiyor pek bir de Red Dragon kumara K552 hoşuma gitti ve çok övülüyor.

@246941 kullanıyor.

Okumuştum bu incelemeyi Monster ASUS MSI gibi markaların çıkardığı ürünler güven vermiyor. Zaten klavyede fiyatına değer gibi durmuyor.

Okumuştum bu incelemeyi Monster ASUS MSI gibi markaların çıkardığı ürünler güven vermiyor. Zaten klavyede fiyatına değer gibi durmuyor.

Monster klavye aslında Redragon yama modelinin biraz kırpılmış modelidir. Kırpılmış dediğim makro butonları az olan versiyon.

Parasına göre gayet kaliteli ve düzgün bir üründür.

Monster ne kadar kalitesiz ürünleri olsa da arada bir kaliteli bir ürün çıkıyor.

400₺ fiyatının sonuna kadar değecek özelliklere sahiptir ancak yine de sizin tercihiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı