400W PSU ile RX 6700 XT kullanılır mı?

Şu an buraya yazarken bu PC'yi kullanıp yazıyorum. Arada ekran gidiyor. 1 saniye sonra tekrar geliyor.

Şu an buraya yazarken bu PC'yi kullanıp yazıyorum. Arada ekran gidiyor. 1 saniye sonra tekrar geliyor. Yetmeyebilir.
Güç beslemesi yetersizse 1 saniyeye hemen gelmez ekran. Ekran kartı sürücüleriyle ilgili bir problem olabilir yaşadığın sorun. Sistemle oyuna girip yük bindirirsen belli olur kapanma vs olup olmayacağı.

Güç beslemesi yetersizse 1 saniyeye hemen gelmez ekran. Ekran kartı sürücüleriyle ilgili bir problem olabilir yaşadığın sorun. Sistemle oyuna girip yük bindirirsen belli olur kapanma vs olup olmayacağı.

Bir oyuna girip yük bindirmek istiyorum ama, herhangi bir zarar gelir diye korkuyorum. Oyuna girmeli miyim sizce :D gir diyecekseniz gireceğim sonuçları size yazacağım.

Bir oyuna girip yük bindirmek istiyorum ama, herhangi bir zarar gelir diye korkuyorum. Oyuna girmeli miyim sizce :D Gir diyecekseniz gireceğim sonuçları size yazacağım.
Çok boş bir model değil elinde ki PSU. Gücün yetmediği durum da sistemin gücünü kesecektir. Afterburner ile sistem kaç W harcıyor bir bakın.

Çok boş bir model değil elinde ki PSU. Gücün yetmediği durum da sistemin gücünü kesecektir. Afterburner ile sistem kaç W harcıyor bir bakın.

Hemen indiriyorum bakıyorum. Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor normal mi? Orijinal driverını indirdim.

Screenshot_1.png

Voltaj gözükmüyor. Şaka gibi :D

Son düzenleme:
Hemen indiriyorum bakıyorum. Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor normal mi? Orijinal driverını indirdim.

Eki Görüntüle 1799043

Voltaj gözükmüyor. Şaka gibi :D
Voltaj ayarlarını açmadan gözükmez normali o. Ayrıca şuan fanların boşa dönüyor. Resimdeki gösterdiğim gibi yapabilirsin.
6.jpg

@ihsan_ Yeni kartların çoğu 50-60 dereceyi geçmeden döndürmüyor fanlarını. İzleme bölümünden ayarları yapıp oyun içindeki kullanım değerlerine bakın.

Sorunumu youtube'a attım izlemeniz için :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak böyle oluyor. Oyun açmaya korkuyorum.

Voltaj ayarlarını açmadan gözükmez normali o. Ayrıca şu an fanların boşa dönüyor. Resimdeki gösterdiğim gibi yapabilirsin.Eki Görüntüle 1799047

Fanları açmayı başardım. Teşekkürler. Ayarlardan voltaj takibini de açtım. Sabit bir değer göstermiyor. Bir anda 840 oluyor sonra bir anda 0'a düşüyor.
1.png

2.png

Sanırım anladım voltaj değerini bilgisayar yükteyken sabit gösteriyor. 843mv çekiyor şu an sanırım. Öyle yazıyor.

Voltaj ayarlarını açmadan gözükmez normali o. Ayrıca şuan fanların boşa dönüyor. Resimdeki gösterdiğim gibi yapabilirsin.Eki Görüntüle 1799047
.

Güncell

güç kaynağından olabilir belki.
Son attıklarıma bakabilirmisiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı