4020 TL'ye Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 hazır sistem alınır mı?

bu sistemde kasayı Dark N10 Advanced 600W 80+ ile değiştirip almak istiyorum. Yaklaşık 200 lira gibi bir fark oluyor. Sizce nasıl sistem? Önerinizi, fikrinizi alabilir miyim?

Kaçırmadan alın derim. Bu fiyata bu işlemci ve bu ekran kartı kesinlikle çok iyi. Dediğim gibi kaçırmadan alın. :) Üstüne de dediğiniz kasayı almanıza gerek yok bence. Kendi kasası gayet iyi gibi. :)

Islemci 1000 lira. Ekran karti 1500 lira.
8GB DDR4 RAM 400-500 arasi.
Totalde 3000 lira ediyor RAM, CPU ve GPU 3 lusu. Geri kalanlara da 1000 lira vermis olacaksin.
Acikcasi cogu hazir sistemden daha uygun ama yine de daha iyisi toplanabilir : )
Bir kere, SSD olmayan makine toplamanin artik bir mantigi yok bana gore.
Ek olarak, 8GB yetersiz.

Islemci 1000 lira. Ekran karti 1500 lira.
8GB DDR4 RAM 400-500 arasi.
Totalde 3000 lira ediyor RAM, CPU ve GPU 3 lusu. Geri kalanlara da 1000 lira vermis olacaksin.
Acikcasi cogu hazir sistemden daha uygun ama yine de daha iyisi toplanabilir : )
Bir kere, SSD olmayan makine toplamanin artik bir mantigi yok bana gore.
Ek olarak, 8GB yetersiz.
elimde ssd var ondan eklemedim. 8gb ram şuan için yeterli gelecek için bir şey diyemem tabi
Bütçen elveriyorsa şu sistemi öneririm
SENTRY - 1600 / AMD RYZEN 5 1600 / MSI GTX1060 GAMING X 6GB / 8GB DDR4 / 1TB Disk / Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Kasa ve güç kaynağı daha iyi. Ayrıca ekran kartı MSI daha iyi RAM 3000 Mhz daha iyi anakartıda daha iyi ve 4 slot RAM var.
ekran kartlarında performans bakımından üreticiler arasında neredeyse bi fark yok çok fazla teste baktım. ayrıca palitin soğutmasını her yerde övüyorlar. ama kararsız kalmadım da değilim.

Tek tek parça parça kıyasladımı benim önerdiğim sistem her parçada önde oluyor. Gerek fiyat olarak gerek kalite ve marka olarak.
Isı ve performanslar değerleri büyük ihtimal yakındır ekran kartlarının katlıyorum. Ama marka olgusu var. İlerde elden çıkarayım desen 2.elinide düşünmek lazım gibi bence. Ve Pc ne kadar geliştirmeye açık oda önemli. 4 slot RAM olması M2 desteği olması anakartın daha sağlam olması ilerde Ryzen 7 2700 flan almak istersen veya ilerde çıkacak 3700-4700 ryzenlar için vb özelliklerle aradaki 150-200 TL farka değer bence benim önerdiğim sistem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı