Merhaba bulabildiğim en uygun fiyatlı 4050 laptop ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.
Laptop seçerken özellikle ram in 16 GB veya daha fazla olmasına bak 8 GB gerçekten yetmiyor ve sorun yaşatıyor.Merhaba bulabildiğim en uygun fiyatlı 4050 laptop ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.
bu fiyattan aşşa laptop bulunamaz 4050 ile galiba alınabilirMerhaba bulabildiğim en uygun fiyatlı 4050 laptop ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.
Yükseltme yapmak diye bir şey var? Firmalar bilerek 8GB koyuyor zaten.Laptop seçerken özellikle ram in 16 GB veya daha fazla olmasına bak 8 GB gerçekten yetmiyor ve sorun yaşatıyor.
çok kararsız kaldım alıp almamak açısından. en uygun fiyatlı bulduğum bu ram eksik ama halledilir diye düşünüyorumbu fiyattan aşşa laptop bulunamaz 4050 ile galiba alınabilir
Kararsız kalmayın direkt alıp geçin.çok kararsız kaldım alıp almamak açısından. en uygun fiyatlı bulduğum bu ram eksik ama halledilir diye düşünüyorum
Evet fiyatı çok iyimiş şimdi gördüm 8 GB ram takılırsa güzel olur.Çok iyi fiyat direkt alın geçin. RAM takviyesi yapın aldıktan sonra.
Yükseltme yapmak diye bir şey var? Firmalar bilerek 8GB koyuyor zaten.
Bu problemi çözemediğim içi alıyorum sanırım beni ikna ettiniz almaya xdKararsız kalmayın direkt alıp geçin.
Knk ram hallolur kolay iş sen bu fiyata başka bulamazsınBu problemi çözemediğim içi alıyorum sanırım beni ikna ettiniz almaya xd
HP Pavilion şarja takınca CPU hızı çok düşüyor bilgisayar yavaşlıyor
Merhaba herkese. Başımda nedenini henüz saptayamadığım bir problem var ve acilen halletmem gerekiyor. HP Pavilion i5 9.nesil GTX1650 ekran kartı bulunan bilgisayarım var. Şarja takınca aşırı yavaşlıyor. Pilde kullanımda herhangi bir problemi yok. Bataryasını söktüm çalıştırmayı denedim değişen...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.