4050 vs 4060 vs 3060 laptop

Bütçe
25000
Biliyorum hocam.Fakat laptop alacağım odam ve masam küçük olduğu için yer kısıtlı ve laptobu üniversitede kullanacağım.Böyle 5-6 yıl götürecek güzel bir şeyler yok mu?

Hocam 30k olan iyiymiş, 4050 ile aradaki fiyat farkına değer mi çünkü kulaklık da almam lazım H1 Wireless düşünüyorum kulaklık olarak veya g435.

Hocam o fiyata 3060 var.

Hocam 30k olan iyiymiş, 4050 ile aradaki fiyat farkına değer mi çünkü kulaklık da almam lazım H1 Wireless düşünüyorum kulaklık olarak veya g435.
Kesinlikle değer, 8GB VRAM özellikle ileride 3D modelleme yapacaksanız baya bir fark yapıyor. Ayrıca bu bilgisayarın dahili ekran kartı gayet güzel. Kesinlikle ama kesinlikle 2000TL'ye değer.

Hocam o fiyata 3060 var.
Hocam bunu diyorsanız arada işlemci farkı da var. 3050 ti olan laptop daha iyi performans verir diğer laptopa göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…