4060 8 GB Valorant, CS2 gibi oyunlar için yeterli mi?

bar81

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 4060 8 GB ve R5 5600 olan bir sistem almayı düsünüyorum ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Normalde alınmayacagını biliyorum ama bütçem bu sisteme yettigi ve fiyatı ucuz oldugu için almayı düsünüyorum. Valorant, CS2, Minecraft gibi oyunlar oynayacagım. Acaba 4060 8 GB bu oyunlar için yeterli bir kart mıdır? Teşekkürler.

Merhaba, 4060 8 GB ve R5 5600 olan bir sistem almayı düsünüyorum ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Normalde alınmayacagını biliyorum ama bütçem bu sisteme yettigi ve fiyatı ucuz oldugu için almayı düsünüyorum. Valorant, CS2, Minecraft gibi oyunlar oynayacagım. Acaba 4060 8 GB bu oyunlar için yeterli bir kart mıdır? Teşekkürler.

Fazlasıyla yeter dostum video bile çektirir.

AMD lobisi bir arkadaşın daha kafasını karıştırmış. Hocam 4060 8 Gb belirli bütçelerde alınabilecek en iyi kartlardan birisi 8 GB çok az vb. diyenleri ciddiye alma. Ha zaten senin VRAM ile de pek işin yok CS oynayacağım diyorsun. İstediğin ayarlarda gayet yüksek FPS ile oynamanı sağlar bu kart gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Fazlasıyla yeterli kral. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan, itopya isimli bir bilgisayar ve bilgisayar parçası satan mağaza mevcut. Bizzat oraya gidersen oradaki arkadaşlar seni bu konularda bilgilendirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı