4060 sistemden PS5'e geçilir mi?

Hocam sistemi yükseltmek istiyorum ya da PS5 alacağım işte kararsızım. Kaç k eder PC.

Hocam işte sıkıldığım için farkı bir şey yapmak istiyorum o zaman sistemi yükselteceğim. Mantıklı olan o gibi duruyor.

Hocam sistemi yükseltmek istiyorum ya da PS5 alacağım işte kararsızım. Kaç k eder PC.

Hocam 24kya koydum 16 GB RAM'li hali ile 50 favori ve 22-23 arası teklifler aldım. Sistemi eğer Native 4K oyun oynamak harici yükseltmiyorsanız bence yükseltmenize gerek yok, zaten piyasadaki hemen hemen her oyunu çatır çatır oynatan bir sistem.

Hocam bende biraz grafik takıntısı var 5 ay falan oldu alalı Ultra da oynamak istiyorum AAA oyunların hepsini o açıdan yükseltmek istiyorum aslında.

PC'den memnun olmama sebebin ne tam olarak?

Diyorum ya 14 sene oldu PC artık sıktı bir tık oyun hevesim ölsün istemiyorum satıp bir şey yapmak istiyorum tekrardan ama farklılık açısından olsun istiyorum.

Hocam bende biraz grafik takıntısı var 5 ay falan oldu alalı Ultra da oynamak istiyorum AAA oyunların hepsini o açıdan yükseltmek istiyorum aslında.

İşlemcini yükseltmen yeterli olur ekran kartın zaten yeterli. İşlemcin şu an ekran kartın için sınırda zaten.

Normalde kesinlikle bilgisayarı satma derdim ama eşinle PS oynamak istediğini yeri okuyunca yüzümde bir gülümseme oluşdu ve imrendim insanları dinleme eşinle birlikte Minecraft oynayın.

Hayat boyu birbirinize sevgi ve sadakatle bağlı kalmanızı, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi diliyorum ömür boyu, sonsuz mutluluklar.

Sadece Ekran kartını satıp. 6900XT veya 3080Tİ alabilirsin. 2K'da her oyunu oynatır ama busefer'de 2K monitörün olması gerekir.

PC'yi satmaya gerek yok bir tane Xbox oyun kolu alıp PC'ye bağlamak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…