Çok bilgim olmadığı için bu sisteme 3200 MHz anakart aldım. Bu da RAM'lerin maksimum o frekansta çalışacağını belirtiyormuş. Bu bana herhangi bir sorun yaratır mı? FPS kaybı vs. yaşar mıyım? İleriye dönük ne yapabilirim?
Destekliyor dedim ya hocam. FPS kaybı falan yaşamazsınız. Tabi 3600 RAM takamazsınız, ve ileride işlemci yükseltme yapamazsınız, en fazla aynı nesilin 13700K veya 13900K'sına falan geçersiniz. Bu sisteme bu anakart tavsiye edilmez.
Destekliyor dedim ya hocam. FPS kaybı falan yaşamazsınız. Tabii 3600 RAM takamazsınız, ve ileride işlemci yükseltme yapamazsınız, en fazla aynı nesilin 13700K veya 13900K'sına falan geçersiniz. Bu sisteme bu anakart tavsiye edilmez.
Dediğim gibi çok bilgim yoktu. Hazır sistem olarak aldım zaten. Dolmuşa geldik aldık maalesef. 10 sene kadar kötü bir sistem kullanan birisi olarak, inanılmaz beklentileri olan birisi değilim. Kaç sene idare eder bu sistem bana sizce? Her oyunu bir şekilde oynatsın yeter.
Dediğim gibi çok bilgim yoktu. Hazır sistem olarak aldım zaten. Dolmuşa geldik aldık maalesef. 10 sene kadar kötü bir sistem kullanan birisi olarak, inanılmaz beklentileri olan birisi değilim. Kaç sene idare eder bu sistem bana sizce? Her oyunu bir şekilde oynatsın yeter.