4060 Ti 2K için yeterli mi?

Daha fazla  
Merhaba. Galax 4060 Ti hediye gelecek bana. Çünkü bilgisayarımda ekran kartı yok şu an. 2K için yeterli mi? CS 2 oynuyorum. Bir de Simulator oynuyorum. Beni 6-7 ay idare etse yeter. 6-7 ay sonra 4080 vs alabilirim. Güç kaynağım zaten yetiyor. Sadece 2K CS 2 kaç FPS verir ve oynatır mı?

Son düzenleme:
4060 laptop kullanıcısıyım 2K ekranla beraber kullanıyorum. Neredeyse tüm oyunları ultrada 2K üzmeden açıyorum. 4000 serisinde 2K-4K optimizasyonu daha iyi zaten merak etmeyin. Önceki ekran kartları gibi aşırı bir düşüş gerçekleşmiyor daha stabil yani.
Yeterlidir tabi, 2K 60 FPS üstü çoğu oyunda alırsınız.
Hepinize çok teşekkürler. Benim işlemcim 7800x3D şuan. Bide 16x2 6000 mhz ram var. Buda farkeder mi acaba

Yeterlidir. İşine karışmak gibi olmasın ama 7-8 ay diyorsun. Yakın zamanda 5000 serisini okuruz. Tabii bütçe meselesi. 4060 Ti varken 2K oynuyorsan bence bir üst nesile para harcaman şahsen tavsiyem.

Yeterlidir. İşine karışmak gibi olmasın ama 7-8 ay diyorsun. Yakın zamanda 5000 serisini okuruz. Tabii bütçe meselesi. 4060 Ti varken 2K oynuyorsan bence bir üst nesile para harcaman şahsen tavsiyem.
Oynamıyorum ki daha,gelecek işte. Daha gelmedi ekran kartı :D Hediye gelecek,yetecek mi acaba diye sormuştum

Hepinize çok teşekkürler. Benim işlemcim 7800x3D şu an. Bir de 16x2 6000 MHz RAM var. Bu da fark eder mi acaba?

Güzel bir işlemci oyun için en iy işlemci fark eder tabii ki de. Fazla yük binmez işlem gücü olarak. Güçlü olduğu için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı