Ark ascended yüksek ayar oynuyorum 1080p. Gördüğünüz gibi GPU kullanımı 94-95 de kalıyor. Bu darboğaz mı? 7500F ve 4060 Ti 16 GB.
Hocam düşük fps sorunundan dolayı düşündüyseniz oyunun kendi problemi var, optimizesi kötü.Ark ascended yüksek ayar oynuyorum 1080p. Gördüğünüz gibi GPU kullanımı 94-95 de kalıyor. Bu darboğaz mı? 7500F ve 4060 Ti 16 GB.
Gpu kullanımından dolayı şüphelendimHocam düşük fps sorunundan dolayı düşündüyseniz oyunun kendi problemi var, optimizesi kötü.
Evet ve Gpu %95 kullanim gayet normal illa ki %99 olacak diye kafanda kodlamamalisin.Gpu kullanımından dolayı şüphelendim
Optimizasyon ile alakalı ozm
Reisler selam kolay gelsin bende PC alacağım da o yüzden sormak istiyorum oyun oynamak işin PC alacağım ancak bütçem kasa için 32 k ekran kartında NVIDIA almak istiyorum sorun yok bunda ama işlemcide AMD mi alsam daha iyi olur yoksa Intel mi bir de AMD alırsam ekstradan fan almam gerekiyor mu?
Ayrı konu açmalısınız, daha çok cevap alırsınız.Reisler selam kolay gelsin bende PC alacağım da o yüzden sormak istiyorum oyun oynamak işin PC alacağım ancak bütçem kasa için 32 k ekran kartında NVIDIA almak istiyorum sorun yok bunda ama işlemcide AMD mi alsam daha iyi olur yoksa Intel mi bir de AMD alırsam ekstradan fan almam gerekiyor mu?
Reisler selam kolay gelsin bende PC alacağım da o yüzden sormak istiyorum oyun oynamak işin PC alacağım ancak bütçem kasa için 32 k ekran kartında NVIDIA almak istiyorum sorun yok bunda ama işlemcide AMD mi alsam daha iyi olur yoksa Intel mi bir de AMD alırsam ekstradan fan almam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.