CPU kullanimi bu kadar azken bottleneck mumkun değil. Bottleneck olmasi için CPU kullanimi %60-70'lere dayanip GPU da o oranda %60-70 gibi az olması lazım. 4060 Ti ve 7500F gayet ideal bir ikili. Kafana takma iyi oyunlar dilerim.
Reisler selam kolay gelsin bende PC alacağım da o yüzden sormak istiyorum oyun oynamak işin PC alacağım ancak bütçem kasa için 32 k ekran kartında NVIDIA almak istiyorum sorun yok bunda ama işlemcide AMD mi alsam daha iyi olur yoksa Intel mi bir de AMD alırsam ekstradan fan almam gerekiyor mu?
Reisler selam kolay gelsin bende PC alacağım da o yüzden sormak istiyorum oyun oynamak işin PC alacağım ancak bütçem kasa için 32 k ekran kartında NVIDIA almak istiyorum sorun yok bunda ama işlemcide AMD mi alsam daha iyi olur yoksa Intel mi bir de AMD alırsam ekstradan fan almam gerekiyor mu?
O bütçede ekran kartı olarak AMD daha iyi olur hocam. Ayrıca işlemci olarak şu an AMD rakipsiz diyebilirim. Spesifik bir durum olmadığı sürece Intel alınmamalı şu anda. Ayrıca AMD ısınıyor olayı da şu an tam tersine döndü artık Intel daha çok ısınıyor. Fakat bu bütçede alacağınız işlemciler nispeten yüksek işlemciler olacağı için ısınacaktır ve başka bir fan almanız gerekecek.