4060 Ti 8 GB alınır mı?

4070 alamıyorsan 7700 XT al. 4060 Ti ile 6800 XT bu kartın yanında ideal değil.

7700 XT butceme uyuyor benim PSU ile iyi calisir mi peki olmadi 750W PSU alacak bütçede kalıyor cunku.

7700 XT butceme uyuyor benim PSU ile iyi calisir mi peki olmadi 750W PSU alacak bütçede kalıyor cunku.

Uyar, güç tüketimi 4070 ile aynı civarda seyrediyor. PSU masrafına gerek yok, 5600 alırsın üzerine kule tipi soğutucu takarsın vb. bütçeyi oraya kaydır.

Uyar, güç tüketimi 4070 ile aynı civarda seyrediyor. PSU masrafına gerek yok, 5600 alırsın üzerine kule tipi soğutucu takarsın vb. bütçeyi oraya kaydır.
Çok teşekkürler @kino hocam @Rustin Cohle sizede teşekkür ederim hocam kafamdaki tum soruları cevapladiniz

@kino hocam birçok arkadaşın konusunu okudum 4060 Ti çok daha iyi diyorlar 7700 XT'den ne diyorsun bu butcelerde alınmaz mı 4060 Ti.

Son düzenleme:
@kino hocam birçok arkadaşın konusunu okudum 4060 Ti çok daha iyi diyorlar 7700 XT'den ne diyorsun bu butcelerde alınmaz mı 4060 Ti.

Güzel kardeşim o zaman o diyenlerin dediğini yap, niye gelip bir daha bana soruyorsun? 5 sayfa boyunca detaylı detaylı açıklama yaptık bitirdik.

2 tane cahil cühela "4060 Ti daha eyi" demiş ne yapacaksın. Git 4060 Ti al o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kusura bakma kızdırmak istemedim sadece yuksek meblalar seninde fikrine guvendigim için sormuştum tekrardan kusura bakma.

Hocam kusura bakma kızdırmak istemedim sadece yuksek meblalar seninde fikrine guvendigim için sormuştum tekrardan kusura bakma.

Hocam piyasanın %95'i NVIDIA kullanıyor, hayatında AMD kart kullanmayı bırak görmemiş insanlar internette AMD'ye nefret kusuyorlar, sırf kendi yaptıkları NVIDIA tercihini yüceltmek adına "karşı" tarafı gömüyorlar. RX 7700XT gayet iyi bir karttır, 4060 Ti'da iyi bir karttır. Eğer sizin istediğiniz 2K oyun oynamaksa, DLSS, fg gibi özelliklerle boğuşmak istemiyorsanız RX 7700XT alıp keyfinize bakın ama diyorsanız ki ben DLSS+fg teknolojilerine inanıyorum, ne olduklarını biliyorum ve 1080p oyun oynayacağım 4060 Ti 8 GB alın ama hiçbir şart altında 4060 Ti 16 GB modeli almayın onun yerine biraz daha para koyup 4070 alın.

Peki teşekkür ederim.

Alınmaz bence 8 GB VRAM demek kartı 2-3 sene içinde çöpe atmak demek. 16 GB modeli de bomboş bir şey zaten. 4060 Ti 16 GB kullanacak kas gücüne sahip bir kart değil. Ben parayı daha da biriktirip 4070 12GB aldım şuan kafam rahat.

O zaman 4060 Ti eledim 7700 XT almak bütçe açısından en iyisi ama 4070 az da olsa daha performanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…