Çözüldü 4060 Ti 8 GB Ryzen 5600X RDR2 60 70 FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

n1njaa21

Centipat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
kingston fury renegrade
Ekran kartı
4060 ti 8gb
Anakart
b550 gaming plus
İşlemci
ryzen 5 5600x
4060 Ti 8 GB Ryzen 5600X RDR2 60 70 FPS aliyorum. DLSS kalite acik, reflex Low latency reflex+Boost olarak acik.
60 70 FPS aliyorum, ekran karti kullanimi %97 falan. İlk oyuna girdigimde 100 FPS falandi sonra FPS'ler dustu.

Çözüm
bekle 2 dk

Ağaç Tesellasyonu, yansıma MSAA kapalı yapın. Su fizik kalitesini %20-%25 bandında tutun. Tam çözünürlüklü ortam aydınlatma kapatın. Tavsiye olarak Vulkan yerine DirectX12 kullanın. Gölge, Ayna ve parçacık kalitesini ultradan yükseğe çekin. Nvidia Reflex kapatın.
Bunlar görüntüyü bozmadan (hatta bazılarıyla daha iyi hale getirerek) FPS'inizi arttıracak ayarlardır. Tavsiye ederim.
bekle 2 dk

Son düzenleme:
bekle 2 dk

Ağaç Tesellasyonu, yansıma MSAA kapalı yapın. Su fizik kalitesini %20-%25 bandında tutun. Tam çözünürlüklü ortam aydınlatma kapatın. Tavsiye olarak Vulkan yerine DirectX12 kullanın. Gölge, Ayna ve parçacık kalitesini ultradan yükseğe çekin. Nvidia Reflex kapatın.
Bunlar görüntüyü bozmadan (hatta bazılarıyla daha iyi hale getirerek) FPS'inizi arttıracak ayarlardır. Tavsiye ederim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı