4060 Ti ghost oyun bilgisayarı sistem önerileri

yasting

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bu benim ilk konum yazımımda bir yanlışlık olursa söyleyin. Oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum biraz araştırdım ve böyle bir hazır sistem buldum. Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu forumda önerilen bir bilgisayar sanırım biraz özelleştirmelerine baktım ama sanırım almak için biraz geç kalmışım. Kasanın hava sirkülasyonu pek iyi gözükmüyor ve işlemci stok fansız bir şekilde geliyor sanırım. Özelleştirmeye çalışınca da bütçemi aşıyor. Siz ne dersiniz bu PC alınır mı? Alınırsa hangi özelleştirilmeler yapılarak alınır? Bütçem 20-23K civarı siz nasıl bir şeyler önerirsiniz.

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bu benim ilk konum yazımımda bir yanlışlık olursa söyleyin. Oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum biraz araştırdım ve böyle bir hazır sistem buldum. Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu forumda önerilen bir bilgisayar sanırım biraz özelleştirmelerine baktım ama sanırım almak için biraz geç kalmışım. Kasanın hava sirkülasyonu pek iyi gözükmüyor ve işlemci stok fansız bir şekilde geliyor sanırım. Özelleştirmeye çalışınca da bütçemi aşıyor. Siz ne dersiniz bu PC alınır mı? Alınırsa hangi özelleştirilmeler yapılarak alınır? Bütçem 20-23K civarı siz nasıl bir şeyler önerirsiniz.

Stok fansiz gelemez. Stok fanli gelir. Kasa hava akisi kotu, ama stok fan ile CPB kapatarak idare edilebilir.

22K bütçe icin alinabilir sistem. 23K bütçe varsa 1K 224 XTS sogutucu alarak sogutabilirsiniz.

Bütçe buna cikar mi?

Hocam attığınız sistem gayet iyi gözüküyor ama RAM sizce de saçma değil mi tek modül koymuşlar.

DDR5 bu, DDR4 degil. DDR4 Dual channel kadar fark etmiyor.

Bu sistemde özelleştirmem gereken bir şey var mı yoksa böyle iyi mi?

Ozellestirmen gereken bir şey yok. Ates pahasi zaten yukseltme ucretleri. Ama sistem son derece F/P.

Hocam birazcık parçalarını araştırdım işlemci stok fanla beraber çok yüksek derecelere çıkıyormuş sizce çok sorun olur mu?

Evet, 7500F stok sogutucu ile gayet isiniyor. CPB kapatinca durum ne oluyor, bilmiyorum.

Bir sivi sogutma alinabilir sonradan.

Size tavsiyem, sistemi erkenden, pahalanmadan alin. Baska alternatif 25k oyle bir sistem yok cunku. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı