4060 Ti i5-13400F sistem için monitör önerisi

Bütçe
10000

yasting

Centipat
Daha fazla  
4060 Ti (8 GB) i5-13400F'li bir sistem kullanıyorum. Sizce nasıl bir monitör tercihinde bulunmalıyım? IPS panel tercih ederim bir de sizce bu sistemle 2K bir monitör mü tercih etmeliyim yoksa 1080p monitörde kalınır mı? Bütçe konusu biraz karışık ama çok bütçe yok. Maksimum 10000 diyelim.

4060 Ti (8 GB) i5-13400F'li bir sistem kullanıyorum. Sizce nasıl bir monitör tercihinde bulunmalıyım? IPS panel tercih ederim bir de sizce bu sistemle 2K bir monitör mü tercih etmeliyim yoksa 1080p monitörde kalınır mı bütçe konusu biraz karışık ama çok bütçe yok. Maksimum 10000 diyelim.

FPS oyunlarına düşkünsen 1080p daha mantıklı aslında RTX 4060 Ti ekran kartının hakkı direkt 1080p ama daha kalite isterseniz 2K da kullanılır tercih size kalmış. İki türlü de öneri yapacağım.

1080p önerim budur.

2K önerim budur.

Bütçeyi zorlamak istemedim zorlayıp daha da üstlerini bulabilirsiniz ama bunlar F/P gayet eksiği yok fazlası da yok.

2K

Fps oyunları içinde Dell G2524H en iyisi bence 1080p olarak.

@Burak Karabal @Talisca06 genelde FPS oyunları oynamıyorum. LoL ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Hocam sizce 2K alsam pişman olur muyum gerçekten çok arada kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size bir fikir olsun hocam eğer yüksek grafik olayını seviyorsanız 2K ekran kartınız için ağır gelir.

@Burak Karabal Hocam sanırım FHD bir monitör tercih etmem daha iyi olacaktır ama bana hitap eden FHD monitörler bulamıyorum. Dediğim gibi genelde FPS oyunları oynamıyorum. Önerebileceğiniz FHD monitörler var mıdır?

Bunu atmıştım zaten ama ne kadar ihtiyacınız olur bilmiyorum daha uygun olarak.

Daha düşük Hz değerli bu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı