4060 Ti ile oyunlarda düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

hutfatux

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
4060 ti
İşlemci
İ5 13400f
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım Arşivi'nin bu bilgisayarını 2 ay önce almıştım fakat bilgisayarı kullandığımdan beri oyunlarda genel bir FPS düşüklüğü var örnek olarak RDR 2 de videodaki FPS'lerden çok daha düşük FPS'ler alıyorum tüm sürücüler kurulu ve güncel. CS 2 oyunundada internette en yüksek ayarlarda ortalama 300 FPS alırken benim bilgisayarım 180 230 arası FPS alıyor çözümü nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım Arşivi'nin bu bilgisayarını 2 ay önce almıştım fakat bilgisayarı kullandığımdan beri oyunlarda genel bir FPS düşüklüğü var örnek olarak RDR 2 de videodaki FPS'lerden çok daha düşük FPS'ler alıyorum tüm sürücüler kurulu ve güncel. CS 2 oyunundada internette en yüksek ayarlarda ortalama 300 FPS alırken benim bilgisayarım 180 230 arası FPS alıyor çözümü nedir?

OC yaptın mı? DLSS aktifmi.

Kullandığın monitör 2K ise normaldir. TaskManager den ramin kaç MHZ çalıştığına bak. XMP açmadığın için 2400mhz civarlarında çalışıyor olabilir.
xmp açık ve 1080 p monitör kullanıyorum

evet oyunlarda yaptığı ayarları birebir yapıyorum ve ona rağmen videoda 120 fps sabit alırken ben 100 105 fpslerde takılıyorum bu diğer oyunlardada geçerli

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı