4060 Ti mı 4060 mı?

Bu paraya kesinlikle alınmaz. Kötü sistem değil tabii ama pahalı.

Şu an olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Daha geçen hafta düştü.
Geçen hafta dolar kurunda hafif bir düşüş yaşandı ondan dolayı olabilir. Dediğiniz gibi ben 1 2 hafta daha bekleyeyim düşmez ise 4060 TI alırım. Gelelim asıl sorumuza. 4060 TI ve 4060 arasındaki fark kötü işlemci almaya değer mi?

Geçen hafta dolar kurunda hafif bir düşüş yaşandı ondan dolayı olabilir. Dediğiniz gibi ben 1 2 hafta daha bekleyeyim düşmez ise 4060 TI alırım. Gelelim asıl sorumuza. 4060 TI ve 4060 arasındaki fark kötü işlemci almaya değer mi?
Hiç alakası yok dolar kuruyla. 4060 Ti yine de almayın 7700XT sistemler dururken.

Kötü işlemciden kastına bağlı.

Stokla alakalı. Satıcıların insafına göre. 5600X fazla fazla besler ama DDR4 almak mantıklı gelmedi bana yıl olmuş 2025.
O zaman dediğiniz gibi 5060TI düşmesini beklerim ancak geçen hafta düşüp bu hafta arttıysa stoklar yenilenmiş demektir. Zira bu da uzun bir süreye tekabül ediyor. 5060 almaz isem sizce ne almalıyım?

Bakmadan niye saçma sapan öneriler yapıyorsun o zaman? Adam 30bin sistem bütçem var diyor 25bin liralık kart öneriyorsun. Üstü kapalı şekilde 4070 kesinlikle alınmaz. Söylediklerimde yanlış tek kelime yok.
Arkadaş bütçe belirtmemiş, sonradan belirtmiş. İkincisi 4070'i önermemin sebebi tamamen VRAM'inden dolayıydı. Üçüncüsü ise adam toplama mı hazır mı istemiş onu da anlamadığım için orada belirttim. Konuyu kapatalım gereksiz yere uzamasın.

Arkadaş bütçe belirtmemiş, sonradan belirtmiş. İkincisi 4070'i önermemin sebebi tamamen VRAM'inden dolayıydı. Üçüncüsü ise adam toplama mı hazır mı istemiş onu da anlamadığım için orada belirttim. Konuyu kapatalım gereksiz yere uzamasın.
Vram çok önemliyse 7700XT 4070’den daha iyi ve çok daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı