Arkadaşlar direkt atlamayın tabii ki 4070 al diye benim de haklı bir iki sebebim var. Öncelikle yaptığım araştırmalar ilk kasanın PSU'nun çok güven vermediğini gösteriyor ve bu tür teknolojik ürünlerde en çürüğünün bana denk gelmesi durumu artık fobim oldu, bu yüzden ilk kasayı ne kadar almak istesem de gönlüm el vermiyor. Varsa bildiğniz yine bu fiyat bandın da hazır sistem veya başka bir çözüm yolu söyleyin, yoksa da soğuk suyumu içip 2. sistemi alırım artık.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Ve evet başlığı ilgi çeksin diye koydum sabah akşam indirim forum vs. takip edenler üşüşsün
son bir aydır sadece bilgisayar ile kafayı bozdum soluğu da burada aldım.
GameGaraj linkleri atmayın vade farkı var bütün taksit seçeneklerin de.

VULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.

PARDUS-MAG4060Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PARDUS-MAG4060Ti sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4060 Ti OC 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.

Ve evet başlığı ilgi çeksin diye koydum sabah akşam indirim forum vs. takip edenler üşüşsün
GameGaraj linkleri atmayın vade farkı var bütün taksit seçeneklerin de.
Son düzenleyen: Moderatör: