4060 Ti mı 4070 mi?

FurkaJ

Kilopat
Arkadaşlar direkt atlamayın tabii ki 4070 al diye benim de haklı bir iki sebebim var. Öncelikle yaptığım araştırmalar ilk kasanın PSU'nun çok güven vermediğini gösteriyor ve bu tür teknolojik ürünlerde en çürüğünün bana denk gelmesi durumu artık fobim oldu, bu yüzden ilk kasayı ne kadar almak istesem de gönlüm el vermiyor. Varsa bildiğniz yine bu fiyat bandın da hazır sistem veya başka bir çözüm yolu söyleyin, yoksa da soğuk suyumu içip 2. sistemi alırım artık.

Ve evet başlığı ilgi çeksin diye koydum sabah akşam indirim forum vs. takip edenler üşüşsün :) son bir aydır sadece bilgisayar ile kafayı bozdum soluğu da burada aldım.

GameGaraj linkleri atmayın vade farkı var bütün taksit seçeneklerin de.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci sistemin stoğu yok, olsa bile 33K edecek bir sistem değil. Bütçe çıkarsa bu var, Enermax üzmez merak etmeyin.
Zorlanırım derseniz:

İkinci sistemin stoku yok, olsa bile 33K edecek bir sistem değil. Bütçe çıkarsa bu var, enermax üzmez merak etmeyin.
Zorlanırım derseniz:

Reis konudan alakasız bir tık ama bizim zamanımız da AMD'nin driverlar falan bayağı kötüydü bizim kafamızda da öyle kaldı ama artık düzeltmişler sanırsam yine de ben çok Photoshop Premiere vs kullanan birisiyim sorun çıkarır mı AMD ekran kartlarının yazılımları?

İşlemcisine lafım yoktur zaten Intel'in suyu epey bir kaynadı 2 nesilde bir soket değiştirmeler falan.

@FurkaJ

RAM/PSU tarzı diğer parçaların kalitesine bağlı hata alıp almama olasılığınız, yoksa 7000 serisi de tam olarak sorunsuz denemez kalitesiz parça kullandığınız takdirde.

Attığım sistemler kaliteli, sorun olmaz ikisinde de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı