4060 Ti sistem alınır mı?

aefres

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Aşağı yukarı bütçemi de bu fiyat belirledim. Sizce bu sistemi alınır mı? İleride parça güncellemesi yaparım. Beni 2 ya da 3 yıl idare etse yeter diye düşünüyorum.
Ayrıca burada darboğaz yapan parça hangisi? Parça değiştirmeli miyim? Aynı fiyata daha iyi bir sistem var mı? Anakartı ileride değiştirmek istemiyorum sizce anakartı değiştirmeli miyim?

Fiyatı 22.336TL

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-01_085208109.png
    resim_2023-12-01_085208109.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 5600 olsa daha iyi olur gibi. Emin değilim ama 5500 azda olsa darboğaz yapabilir.
Kasa olarakta mash bir kasa olsa hava silkülasyonu açısından daha iyi olur. 5500ü bilmem ama 5600 stok fan kesinlikle yetersiz.

Bu sistemde işlemciyi 5600 yaparsanız aynı fiyata denk geliyor. İsterseniz 200tl farkla ramleri de team T force ya da Corsair falan yapabilirsiniz. AGİ marka ssd'yi kullanmıştım, piyasadaki en iyi ürün falan değil tabii ki ancak işinizi görür. İleride yerine işletim sistemini kurmak için falan daha iyi bir SSD alırsınız.

Bu sistemde işlemciyi 5600 yaparsanız aynı fiyata denk geliyor. İsterseniz 200tl farkla ramleri de team T force ya da Corsair falan yapabilirsiniz. AGİ marka ssd'yi kullanmıştım, piyasadaki en iyi ürün falan değil tabii ki ancak işinizi görür. İleride yerine işletim sistemini kurmak için falan daha iyi bir SSD alırsınız.
Kötü. PARDUS-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6650XT MECH 2X 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

İşlemci 5600 olsa daha iyi olur gibi. Emin değilim ama 5500 az da olsa darboğaz yapabilir.
Kasa olarak da mash bir kasa olsa hava silkülasyonu açısından daha iyi olur. 5500U bilmem ama 5600 stok fan kesinlikle yetersiz.

Ya dolar her geçen gün artıyor. YouTube indiirmleri olacaktır ancak çalıştığım için takip edemiyorum. Hazır sistemlere bakıyorum ama fiyat performans konusunu bilmiyorum. 4060'ta almak istemiyorum açıkçası. 4060 Ti ile büyük performans farkları mevcut. Buna göre sistem önerir misiniz? Yoksa ileri bir tarihi beklesem indirmler gelir mi sizce?

Ya dolar her geçen gün artıyor. YouTube indiirmleri olacaktır ancak çalıştığım için takip edemiyorum. Hazır sistemlere bakıyorum ama fiyat performans konusunu bilmiyorum. 4060'ta almak istemiyorum açıkçası. 4060 Ti ile büyük performans farkları mevcut. Buna göre sistem önerir misiniz? Yoksa ileri bir tarihi beklesem indirmler gelir mi sizce?
Hazir sistemlerin bazılarında bileşenleri değişebiliyosun. Fiyatta ona göre artıyor .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı