4060 Ti sistem Cyberpunk 2077 FPS düşüyor

711373

Centipat
Arkadaşlar selam. Oyuna gelen Phantom Liberty güncellemesi ile tekrar başladım fakat FPS'im eski yerinde değil. 4060 Ti sistemimde DLSS kalite kare oluşturma açık. RTX pt off şeklinde normalde araba sürerken 150 160 fpsyken şu an yeni gelen DLC'yi indirmemle beraber araba sürerken 80 90 FPS bazen droplar. DLC'nin biraz sorunlu olduğunu duymuştum. Fakat FPS'imi yarı yarıya yedi neredeyse oyunu sil yükle yapsam düzelme ihtimali var mı? Acaba sizce sebebi nedir? Sadece Cyberpunk'ta oluyor.

DLC de optimizasyonun kötü olduğunu ben de duydum. Biraz daha bilgi verir misiniz, ekran kartınız kaç GB mesela.

DLC de optimizasyonun kötü olduğunu ben de duydum. Biraz daha bilgi verir misiniz, ekran kartınız kaç GB mesela.

4060 Ti 8 GB acaba DLC kurmadan once oyunun boyutu 60gbti DLC'yi kurunca 100 GB oldu o yüzden olabilir mi?

DLC sıkıntılı bayağı. Bende de R5 7500F 4070 sistem var. 2K çözünürlükte her şey Ultra 95-110 FPS arası alırken dogtownda bazı yerlerde bir anda FPS 60a düşüyor ekranım yırtılıyor. VRAM darboğazı yemiyorum işlemci darboğazı yemiyorum MSI Afterburner'dan teyit ettim bunları. Dogtown sıkıntılı baya

Dosya doğrulaması yapabilirsin.

4060 Ti 8 GB acaba DLC kurmadan once oyunun boyutu 60gbti DLC'yi kurunca 100 GB oldu o yüzden olabilir mi?
Boyutla alakası yok, ya da silip yüklersenizde değişmez. Oyuna eklenen DLC ile birlikte optimizasyon konusunda kötü yapmışlar. Herhangi bir şekilde ekran kartında ya da başka bir şeyde sıkıntı yok.

Yüksek poligan sayısı olan, bir de üstüne yüksek doku modeli olan bölgelerde FPS sıkıntısı çekmeniz normal.

Saçma hocam oyun gozle gorulur bir grafik artisi olsaydi bari.

Dosya doğrulaması yapabilirsin.

Hepsi tam.

Hocam peki sadece DLC'yi silsem.

Hepsi tam.

Belki gözden kaçmış olabilir ama ekran modu belki tam ekrandan pencereliye dönmüş olabilir yani böyle alakasız ve saçma sebeplerden çok kez mavi ekran yemiş birisiyim. Çözünürlüğü, ekran modunu kontrol edin.

Hepsi tam.

DLC silip deneyebilirsiniz tabi ama, 80-90 FPS bandındasınız. Oyunu DLC ile birlikte 80-90 FPS tüketmek bence kötü değil. Tabii sizin kararınız.

Kontrol ederim hocam.

DLC silip deneyebilirsiniz tabii ama, 80-90 FPS bandındasınız. Oyunu DLC ile birlikte 80-90 FPS tüketmek bence kötü değil. Tabii sizin kararınız.

Hocam oyunu DLC ile beraber bitirdim zaten ama oynamaya devam ediyorum 80 90 FPS tabii ki kotu degil ama eskiden 2 katini aliyordum bir de su ayari kapat cok FPS yer gibi dediginiz bir ayar var mi kapatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…